delcik Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisano 13 Czerwiec 2013 Cześć, mam na imię Bartek, od 4 lat pracuję w warsztacie połączonym z SKP, powoli walczę o uprawnienia diagnosty- w dniu dzisiejszym oblałem w Krakowie bus 100 i pytanie opisowe Cytuj
darkdog Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisano 13 Czerwiec 2013 Cześć, mam na imię Bartek, od 4 lat pracuję w warsztacie połączonym z SKP, powoli walczę o uprawnienia diagnosty- w dniu dzisiejszym oblałem w Krakowie bus 100 i pytanie opisowe nie wiem z czego tu się cieszyć ale może dasz rade następnym razem i następnym Cytuj
biker100 Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisano 13 Czerwiec 2013 nie wiem z czego tu się cieszyć dark z tego, że szklanka do połowy jest pełna, a nie ..... Cytuj
delcik Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Napisano 13 Czerwiec 2013 nie wiem z czego tu się cieszyć ale może dasz rade następnym razem i następnym Mam płakać, że nie zdałem? To tylko jeden z wielu egzaminów, najgorzej to się przejmować. Cytuj
cdario Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Witaj , ja tego samego dnia zdawałem w Gdańsku o 8. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi