Norbert Jezierski Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 Wielkie dzięki Norbiemu za to co robi a przede wszystkim za to forum. Dobra, dobra ... Wiekszość z Was nawet mnie nie widziała i po prostu mnie nie zna. Lubię wyzwania i bardzo się cieszę, jak mogę coś dla kogoś zrobić. Utrzymanie takiego forum wymaga i kasy, i czasu. Na razie mam i jedno, i drugie - na szczęście. Do tego, co mam, dochodziłem "tymi ręcami i tą głową", nie mając grosza przy duszu i żadnej pomocy. Udało się - choć były i cięzkie chwile. Nadal są - część z Was wie, o co chodzi - na forum jednak deliberować o tym nie mogę. Kopią pod nami, usiłują nam storpedować pomoc p. Maćkowskiego na przykład. Jak to się ładnie mówi (muszę być wyważony ) - głupich nie sieją, głupi się sami rodzą. Zazdrość to brzydkie uczucie, bardzo brzydkie. Niestety - nieobce niektórym, oj nieobce ... Nie musicie mi na każdym kroku dziękować - choć ja BARDZO to doceniam i jak każdy - j jestem chyba troszkę próżny. Robimy razem coś wspaniałego, co nie udało się jeszcze nikomu w tym dziwnym kraju w takim stopniu - próbujemy zrobić coś razem dla środowiska diagnostów. Nie damy sobie tego odebrać Reklamujcie nas, gdzie się da - ja ze swojej strony też to robię Im nas będzie więcej, tym będziemy silniejsi. A może i jakieś stowarzyszenie po drodze się narodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gladki Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Wiekszość z Was nawet mnie nie widziała i po prostu mnie nie zna. Przypatrzcie się dobrze avatrowi ,tylko bez tych okularków ,tak mniej wiecej wyglada nasz SZEFUNCIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 A czy biega też tak szybko, i najpierw strzela a potem zadaje pytania?? Bo jak tak to ja wysiadam i dalej idę na piechotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gladki Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 A czy biega też tak szybko, Wiesz posturę BENA JONSONA to on ma ,ale czy setkę robi w 7,3 s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJT999 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Ben Jonson pil osoczy krwi ,zeby biegac szybciej ,moze P Norbert tez pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 moze P Norbert tez pije napewno pytanie tylko co i ile A najlepiej niech sie sam wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Norbert tez pije Tak, ale nie krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi