Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 months later...
Napisano

może mała pomoc ,bo szukam i nie mogę się połapać

ZETOR 5718 z 1975 roku -dane techniczne -szczególnie masy ........

Napisano
ZETOR 5718 z 1975 roku -dane techniczne -szczególnie masy ........

Mam coś takiego:

MW - 3230kg;

DMC - 4840kg;

Dop. ładowność - 1610kg;

z kabiną:

MW - 3800kg;

DMC - 5480kg;

Dop. ładowność - 1680kg;

P-pa bez ham. - 1500kg;

P-pa z ham. - 13600kg.

Napisano

Czyli jest z danymi okey -tylko jest problem w tym ,że diagnosta stacji podstawowej 2 razy pod rząd wykonał okresowe badanie techniczne ............................ :shock::shock:

Napisano
diagnosta stacji podstawowej 2 razy pod rząd wykonał okresowe badanie techniczne ............................ :shock: :shock:
Czyżby to był jeden z tych twoich zdolniachów :o
Napisano
Czyżby to był jeden z tych twoich zdolniachów :o

coraz bardziej ręce opadają :shock::shock:

Napisano
tylko jest problem w tym ,że diagnosta stacji podstawowej 2 razy pod rząd wykonał okresowe badanie techniczne ............................ :shock: :shock:

jaki problem :?:

Art. 132. 1. Policjant zatrzyma dowód rejestracyjny (pozwolenie czasowe) w razie:

5) stwierdzenia, że badanie techniczne zostało dokonane przez jednostkę do tego nieupoważnioną;

i właściciel musi zrobić nowe badanie w OSKP

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
Art. 132. 1. Policjant zatrzyma dowód rejestracyjny (pozwolenie czasowe) w razie:

5) stwierdzenia, że badanie techniczne zostało dokonane przez jednostkę do tego nieupoważnioną;

tylko policjant musi się na tym znać

słowa klienta -panie dwa razy mnie kontrolowali ,a pan teraz jak mam zbiory robi mi takie problemy bo do najbliższej stacji 20 km muszę jechać............ :shock::shock:

Napisano

a może to była stacja podstawowa na starych zasadach, tam można było robic ciągniki bez ograniczenia tonażowego, znam takie stacje które jeszcze działają

Napisano
a może to była stacja podstawowa
no niestety ale nie -bo klient wyżył się na mnie ,że tyle czasu tu robił ,a ja widzę problem - i wiem jakie stacja ma uprawnienia .... :D
Napisano

to współczuje, tez tak miałem kiedyś, byłem ten zły co nie chce nic pomóc człowiekowi

Napisano
co nie chce nic pomóc człowiekowi
no tak jest na tych wioskach jak przez ileś lat ktoś klepał i klepał i klepał .......................... to teraz odzwyczaj -taka mentalność ludzi .... :D
  • 1 month later...