Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak dla przypomnienia głosujemy na "The Cute Syndrome Foundation". Sam musiałem sięgnąć do pierwszej strony wątku, bo nie pamiętałem.

• Odpowiedzi 232
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• eborg

19

• Paprock

19

• crackers

18

• baca9

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Pomożecie ?

No odpalać myszki i głosować bo jak narazie jest cienki wynik :x

Napisano

"Norbert Jezierski"

Gdyby ktoś bardzo się uparł,głosować można wielokrotnie, wklejając link do innych przeglądarek, jakie macie zainstalowana na swoim komputerze (tablecie) - Firefox, Chrome, IE itp.

Czy jeżeli w domu mam taką samą przeglądarkę ale inny komputer i inne miasto to mogę czy nie mogę znowu zagłosować.

Czy jak mój głos poszedł z firefoxa to drugi już nie pójdzie?

Napisano
Ok, ruszyła druga tura głosowania :-)

Dacie radę ? Pomożecie ?

Pomożemy poszło ::hey

Napisano

Bo to wieloetapowa walka :P

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano
U mnie czyszczenie historii przestało działać

Zmieniaj przeglądarki, skutkuje,,,

Napisano
Zmieniaj przeglądarki, skutkuje,,,

ja zmieniam kom :) w całej firmie powklejałem i poszło :oops:

Napisano

ostatnie miejsce pożegnane ... :viva:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

Sam nie jesteś...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Siedziałem przed chwilą , chyba z godzinę.

I dalej "tłukę".

Napisano

Damy rade,jak ostatnio.Od rana przyśpieszyliśmy,a gdzie do poniedziałku.Ja z pełną mocą uderzam w niedziele.

P.S.czyszczenie historii przeglądania pomaga w 100% właśnie ze 3 razy próbowałem :)

Napisano

Przetestowany sposób na "lisku". Historia przeglądania / wyczyść / ostatnia godzina / OK /odśwież stronę i głosujesz i od nowa.... na razie jest 1400 i rośnie :shock:

Napisano
:D:D:D:D:D:D:D:D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

W lisku przy szybkim głosowaniu i odświeżaniu strony można klikać max 10 razy - tyle mi się na razie udało, a później czyszczenie historii i od nowa.... :shock: 1421