Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

VW T4 zmiana liczby miejsc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

VWT4 ciężarowy, kabina podwójna liczba miejsc 5 ,skrzynia ładunkowa,klient chce wymontować drugi rząd siedzeń [zmiany konstrukcyjne] z uwagi na VAT3 jaki ma w dowodzie,czy wystarczy tylko wymontowanie tylnych siedzeń,czy trzeba domontować za przednim rzędem siedzeń przegrodę ?

Napisano

W sumie przestrzeń ładunkowa będzie oddzielona od pasażerskiej więc chyba nie ma takiej potrzeby,ale niech jeszcze inni się wypowiedzą

Napisano
czy trzeba domontować za przednim rzędem siedzeń przegrodę
więc chyba nie ma takiej potrzeby

Dlatego najlepiej zamontować tam leżankę ;)

Napisano
VWT4 ciężarowy, kabina podwójna liczba miejsc 5 ,skrzynia ładunkowa,klient chce wymontować drugi rząd siedzeń [zmiany konstrukcyjne] z uwagi na VAT3 jaki ma w dowodzie,czy wystarczy tylko wymontowanie tylnych siedzeń,czy trzeba domontować za przednim rzędem siedzeń przegrodę ?

Niech sobie prowadzi ewidencję przebiegu a nie kombinuje i tak cały VAT odliczy.

Napisano

przepraszam za mój sarkazm :D

"dn 05-04-2014 przebieg poczatkowy 159000 przebieg końcowy 159300 - wyjazd z sekretarką na mazury" :D i tak co chwila

nie ławiej jest zrobić z tyłu poręcz do trzymania i miejsca stojące dla pigmejów no i VAT :razz:

Napisano
przepraszam za mój sarkazm

Ja za swój też :P

To macie przyjazne państwo i otwierajcie Firmy w jednym okienku jak mówią a potem Was po kolei urzędy załatwią jak nie US to ZUS jak nie ZUS to co innego, będziecie mieć kontrolę co chwila.

Ja u siebie w pracy jak popatrzę na mnogość różnego rodzaju kontroli co chwila, to się normalnie odechciewa zakładać własną działalność.