wiesław Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 VWT4 ciężarowy, kabina podwójna liczba miejsc 5 ,skrzynia ładunkowa,klient chce wymontować drugi rząd siedzeń [zmiany konstrukcyjne] z uwagi na VAT3 jaki ma w dowodzie,czy wystarczy tylko wymontowanie tylnych siedzeń,czy trzeba domontować za przednim rzędem siedzeń przegrodę ? Cytuj
JACEK GUZ Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 W sumie przestrzeń ładunkowa będzie oddzielona od pasażerskiej więc chyba nie ma takiej potrzeby,ale niech jeszcze inni się wypowiedzą Cytuj
danielg539 Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 czy trzeba domontować za przednim rzędem siedzeń przegrodę więc chyba nie ma takiej potrzeby Dlatego najlepiej zamontować tam leżankę Cytuj
Qnick Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 VWT4 ciężarowy, kabina podwójna liczba miejsc 5 ,skrzynia ładunkowa,klient chce wymontować drugi rząd siedzeń [zmiany konstrukcyjne] z uwagi na VAT3 jaki ma w dowodzie,czy wystarczy tylko wymontowanie tylnych siedzeń,czy trzeba domontować za przednim rzędem siedzeń przegrodę ? Niech sobie prowadzi ewidencję przebiegu a nie kombinuje i tak cały VAT odliczy. Cytuj
fuks Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 przepraszam za mój sarkazm "dn 05-04-2014 przebieg poczatkowy 159000 przebieg końcowy 159300 - wyjazd z sekretarką na mazury" i tak co chwila nie ławiej jest zrobić z tyłu poręcz do trzymania i miejsca stojące dla pigmejów no i VAT Cytuj
Qnick Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 przepraszam za mój sarkazm Ja za swój też To macie przyjazne państwo i otwierajcie Firmy w jednym okienku jak mówią a potem Was po kolei urzędy załatwią jak nie US to ZUS jak nie ZUS to co innego, będziecie mieć kontrolę co chwila. Ja u siebie w pracy jak popatrzę na mnogość różnego rodzaju kontroli co chwila, to się normalnie odechciewa zakładać własną działalność. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi