Skocz do zawartości

Konfrontacja wiedzy - zadymienie spalin

Featured Replies

Napisano

4. Informacje dodatkowe

4.1. Producent może dołączyć dodatkowe informacje pod nakazanymi oznakowaniami lub obok nich, na zewnątrz wyraźnie zaznaczonego prostokąta, który zawiera wyłącznie informacje wymagane w pkt 2 i 3.

mówisz i masz:516:

32 minuty temu, cezary napisał:

To o konkrety poproszę, nie zaszkodzi się doszkolić. 

• Odpowiedzi 105
  • Wyświetleń 50,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tak. Regulamin nr 24 Europejskiej Komisji Gospodarczej Organizacji Narodów Zjednoczonych (EKG ONZ) - Jednolite przepisy dotyczące: I. Homologacji silników wysokoprężnych w odniesieniu do e

Posted Images

Napisano
4 minuty temu, IVVO napisał:

mówisz i masz:516:

A poproszę o szczegółowy akt prawny, np. nr

Napisano
15 minut temu, cezary napisał:

A poproszę o szczegółowy akt prawny, np. nr

ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 19/2011
z dnia 11 stycznia 2011 r.

Napisano

Dzięki, przejrzałem i jakoś nie zauważyłem żadnego wzoru tabliczki z normą zadymienia. Może to jednak nie ten akt prawny.:nausea:

Napisano

Cezary, ale powiedz szczerze, czego się uczepiłeś?

A jak już odpowiesz, to potem wskaż przepis od kiedy wymagane są poduszki powietrzne lub numer identyfikacyjny doklejany na parapecie.

A poza tym to, co jest w kwadraciku na poniższych fotkach, jest poza ścisłą tabliczką, do której tak się odwołujesz, a z drugiej strony jest jednak na tabliczce podane. Takie dwa w jednym. Gorzej z tymi kwadracikami, które gdziekolwiek są naklejane. Najczęściej jednak w komorze silnika spotykane i te wskazania można sobie darować przy pomiarze. Jednak dobrzy by było, aby dymomierz łapał to wskazanie, i nie przekraczał tego, co w warunkach technicznych opisane.

I tak jeszcze poza głównym konkursem, to jak mam mikrofon przy tym moto ustawić skoro szkice sobie w technologia wydechów sobie.

Moto Wydech.gif

Napisano
23 godziny temu, Paprock napisał:

Jednak dobrzy by było, aby dymomierz łapał to wskazanie, i nie przekraczał tego, co w warunkach technicznych opisane.

O!! Oto właśnie mi chodziło, można się tym kwadracikiem ewentualnie "podeprzeć" , ale przede wszystkim musi spełniać wymagania WT. Amen.