Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A zna ktoś jakiś paragraf na gaśnicę w ciągniku rolniczym??

Napisano

Tak

[ Dodano: 18-06-2014, 12:40 ]

Dział IV rozdział 2 wyposażenie paragraf 46.1

2) powinien odpowiadać warunkom określonym w § 9 ust. 1 pkt 12, § 10, § 11 ust. 1 pkt 1, pkt 5 lit. b, pkt 12, 14 i 19 oraz ust. 7 pkt 1 i 4-6.

Napisano

§ 11. 1. Pojazd samochodowy wyposaża się:

14) w gaśnicę umieszczoną w miejscu łatwo dostępnym w razie potrzeby jej użycia; przepisu nie stosuje się do motocykla;

§ 44. Ilekroć w niniejszym dziale jest mowa o "pojeździe", rozumie się przez to ciągnik rolniczy, leśny i pojazd wolnobieżny oraz przyczepę przeznaczoną do łączenia z tymi pojazdami.

§ 45. 1. Ciągnik rolniczy, pojazd wolnobieżny oraz przyczepa przeznaczona do łączenia z tymi pojazdami są zbudowane, wyposażone i utrzymane tak, aby:

2. Do pojazdów, o których mowa w ust.1, stosuje się przepisy § 7 ust.1 i 7, § 8 ust. 4 pkt 2 i ust. 5, § 9 ust.1 pkt 2, 3, 5, 6, pkt 7 lit. a, pkt 9 i pkt 12, § 11 ust. 1 pkt 2 oraz § 41.

§ 46. 1. Pojazd silnikowy, o którym mowa w § 44:

2) powinien odpowiadać warunkom określonym w § 9 ust. 1 pkt 12, § 10, § 11 ust. 1 pkt 1, pkt 5 lit. b, pkt 11, 12 i 14 oraz ust. 7 pkt 1 i 4-6.

:cool:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

I własnie o to mi chodzilo. Dzięki wielkie już wszystko wiem :)

Napisano
już wszystko wiem

No widzisz a ja tyle czytam i tak wszystkiego nie wiem :);)

Napisano
a ja tyle czytam i tak wszystkiego nie wiem

mr.kajak miał na myśli, że już wie gdzie pytać ,,,

Napisano

Dziękuję Lukasz 0417 choć tak naprawdę to nie Ty prosiłeś o

A zna ktoś jakiś paragraf na gaśnicę w ciągniku rolniczym??

Ale doceniłeś trud szukania tego paragrafu :):piwo

Napisano
Dziękuję Lukasz 0417 choć tak naprawdę to nie Ty prosiłeś
Ale doceniłeś trud szukania tego paragrafu

Dobrze wiesz, że Ci się należy, ja też Ci dziękuję :). Zdrówko :piwo