jurek014 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 Ford Ranger 2,5 TDCI Super Cab(4wd+143hk) VIN WF0LM2E107W708226 Panowie czy może mi ktoś z was zdekodować nr vin i pytanie drugie czy te pojazdy miały jakieś odstępstwa w homologacji odnośnie zagłówków na tylnym siedzeniach (przypominają one ławkę tylko że z pasami bezp.) https://sprzedajemy.pl/ogloszenie-ford-ranger-2-5-dci-4x4-87000km,245826 Cytuj
Przem11 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 Główne funkcje Data produkcji: 04.12.2007 Model pojazdu: Ranger 2006- Rodzaj kabiny: Kabina poj. super RAP Silnik: 2,5 L 16V DOHC HPCR DI TC Diesel Przekładnia: Przekładnia 5-biegowa Napęd: LHD 4WD (PTD) Norma emisji spalin: Wymóg poziomu 4-lekk. sam. dostaw. Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym Obszar: (+)"S" Lakier: Bialy - Cool White Kolor wnętrza: Mid Grey Materiał we wnętrzu: Woven Fabric http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do Cytuj
jurek014 Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Napisano 3 Lipiec 2014 Dzięki . chodzi mi głównie te zagłówki i rodzaj pojazdu - osobowy czy cieżarowy Cytuj
biker100 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 rodzaj pojazdu - osobowy czy cieżarowy nie masz DR pojazdu?? Cytuj
Psuj Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 zapewne cięzarowy, ale do tego numer homo potrzebny... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
jurek014 Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Napisano 3 Lipiec 2014 Pogoniłem klienta po tłumaczenie Szweckich dowodów rejestracyjnym nie łapie , ale wydaje mi się ze widnieje w nim M1. Cytuj
biker100 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 ale wydaje mi się ze widnieje w nim M1. no to masz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj
Psuj Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 U nas aktualnie wszystkie nowe rangery idą jako N1 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi