nowicjusz55555 Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 Koledzy jak podchodzicie do tematu pojazd sprowadzony z zagranicy brak orginalnych tablic rejestracyjnych z kraju poprzedniej rejestracji a dorobione u nas w kraju identyczne jak te z zagranicy. Pytam się bo zmiennikowi trafił się taki pojazd a i słyszę że w okolicy nie ma problemu z przeglądem na takich tablicach. Cytuj
adam1501 Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 Jeżeli tablice mają zgodny wyróżnik z DR i nie są wykonane z wiatru to u nas nie ma problemu. Klient może mieć problem w WK jak ich nie przyjmą. Cytuj
michal_k Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 Klient może mieć problem w WK jak ich nie przyjmą. W takich WK to najlepiej tablice zgubić po badaniu Cytuj
Fredek Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 W zagłębiu Gnieżnieńskim gdzie stoi komis na komisie takie TR to normalka i WK przyjmuje bez żadnego ale Cytuj
Psuj Napisano 2 Sierpień 2014 Napisano 2 Sierpień 2014 a dorobione u nas w kraju identyczne jak te z zagranicy. plastiki czy tłoczone? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Marek1 Napisano 2 Sierpień 2014 Napisano 2 Sierpień 2014 plastiki czy tłoczone? jak z Francji, Anglii to mogą być i plastiki.... Cytuj
Psuj Napisano 2 Sierpień 2014 Napisano 2 Sierpień 2014 jak z Francji, Anglii to mogą być i plastiki.... W domyśle niemcy... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
idzpiotr Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 Mam jeden komis gdzie kupują tablice na allegro i jak powiedziałem że musi mięć czasówki na przeglądzie to zrobił oczy powiedział że wszyscy robią przegląd na takich tablicach i nigdy więcej już tu nie przyjedzie Cytuj
JANUSZ60 Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 zrobił oczy powiedział że wszyscy robią przegląd na takich tablicach i nigdy więcej już tu nie przyjedzie No a Ty nowo narodzony, że o tym nie wiedziałeś ??? Cytuj
biker100 Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 No a Ty nowo narodzony, że o tym nie wiedziałeś ??? no nie wiadomo ale ... [hide]Dołączył: 27-03-2013, 17:37 Ostatnia wizyta: Dzisiaj 10:19 (Minut: 9) Wizyt: 199 Łączny czas wizyt Godzin: 29,1 Postów: 10, tematów: 3, załączników: 0, ankiet: 0 [0% z całości / 0,02 postów dziennie] Ostatni post Dzisiaj 9:56 Data urodzenia: 27 Sie 1984[/hide] Cytuj
Jacdiag Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 biker100, Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi