Skocz do zawartości

badanie hak w sprowadzonym samochodzie osobowym

Featured Replies

Napisano
Mylisz się jest jeszcze pełno np na życzenie klienta ;):evil:

Każde jest na życzenie. Przecież nie wyłapujesz aut na ulicy, które później przymusowo badasz :-P

Napisano
Każde jest na życzenie.
A nie do końca bo są badania na skierowanie .......WK :-P
Napisano

A ja bym wklepał "okresowe" wypełnił punkt 2 UWAG, że ma "HAK" i też byłoby dobrze! :D

Napisano
A nie do końca bo są badania na skierowanie .......WK :-P

Ale też na życzenie - że u Ciebie. Może pojechać na inną stację ;)

Napisano
Badania dzieli się na okresowe, dodatkowe i zgodności zabytkowego.

I czynności inne. Wykonanie np. tabliczki i wystawienie zaświadczenia (Zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu technicznym :) )

Napisano

Czasu brakło dopisać, że po zamocie spowodowanej modyfikacją cennika i krótkotrwałym niewiadomym traktowaniem (kasowaniem) taksówek, elek i innych takich, biorąc pod uwagę (a lepiej nie biorąc) brak roztropności w obsłudze programu do obsługi SKP... owszem zdarzyło się z kilka... naście takich zaświadczeń puścić w obieg i przeszło spokojnie. ;)

Wątpię by ktoś to na gorąco przy okienku sprawdzał jakie badanie/badania zostało zrobione.

Czy komuś zdarzyło się podobnie???

Naśladować nie polecam jednak!

Napisano
po zamocie spowodowanej modyfikacją badania auta z LPG i krótkotrwałym niewiadomym traktowaniem (kasowaniem) taksówek, elek i innych takich,

U nas nie było żadnej zamoty.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
U nas nie było żadnej zamoty.
- a u nas co niby cwańsi od L i TAXI do dziś po stacjach latają i jelonka szukają co im badanko zrobi bez dodatkowych pieniążków. Czytać bez pozycji 6 cennika.

Ale ok, bo z zagranicznego haka robią się opłaty za badania. :x