jast Napisano 20 Wrzesień 2014 Napisano 20 Wrzesień 2014 A gdzie są nabite numery w DACIA 1300 z 1981r. Znalazłem tylko tabliczkę z 6 cio cyfrowym numerem na prawym nadkolu. Cytuj
Jacdiag Napisano 20 Wrzesień 2014 Napisano 20 Wrzesień 2014 Rok: 1987 http://gdzieznajdujenumerpodwoziasilnika.vinnumber.info/baza-danych-pl.html?sobi2Task=sobi2Details&catid=60&sobi2Id=1427 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Psuj Napisano 20 Wrzesień 2014 Napisano 20 Wrzesień 2014 jast, dla nowego modelu zakładamy nowy temat, a nie podczepiamy sie pod inny - kto to potem odnajdzie w przyszłości? Tematy podzieliłem. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
darkdog Napisano 20 Wrzesień 2014 Napisano 20 Wrzesień 2014 kto to potem odnajdzie w przyszłości? w wieku emerytalnym to tylko Psuj moRderator o laseczce albo balkoniku będzie szukał w kom. ale znajdzie Cytuj
wiesław Napisano 22 Wrzesień 2014 Napisano 22 Wrzesień 2014 Rok: 1987 http://gdzieznajdujenumer...60&sobi2Id=1427 ta strona dotyczy Daci 1410 a nie 1300 ,ja osobiście nigdy nie znalazłen numeru na Daci 1300 Cytuj
jast Napisano 22 Wrzesień 2014 Autor Napisano 22 Wrzesień 2014 Dzięki Jacku. W tym właśnie miejscu i taka tabliczka była choć trochę wyblaknięta, natomiast kielichy amortyzatorów były wymalowane grubo zabezpieczeniem antykorozyjnym, a właściciel przysięgał, że nigdzie nie widział przed zamalowywaniem. [ Dodano: 22-09-2014, 18:06 ] jast, dla nowego modelu zakładamy nowy temat, a nie podczepiamy sie pod inny - kto to potem odnajdzie w przyszłości? Tematy podzieliłem Przepraszam i myślę, że to było przedostatni raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi