Gosia Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 Mili Kontrahenci, z dniem 30.09. br. kończę pracę w firmie Norcom, dlatego chciałabym podziękować wszystkim tym, z którymi miałam kontakt telefoniczny, mailowy lub osobisty. Dziękuję za pomoc, wsparcie, czasem słowa konstruktywnej krytyki, a przede wszystkim wyrozumiałość, bo nie każda wypuszczona przez nas wersja programu była wolna od błędów. Lata spędzone z Państwem pozostaną w mojej pamięci pozytywnym wspomnieniem. Jestem przekonana, że programy, którym poświęciłam ponad 12 lat, zostawiam w dobrych rękach. Wierzę, że koledzy dołożą wszelkich starań, aby systemy firmy Norcom stawały się coraz lepsze. Życzę Państwu satysfakcji z wykonywanej pracy oraz spełnienia marzeń (nie tylko tych zawodowych). Podobno świat jest mały, dlatego nie żegnam się z Państwem, ale mówię do usłyszenia/zobaczenia. Gosia Cytuj
scob Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 Norcom bez Gosi nie będzie tym samym Norcomem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi