-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Solaris
16 -
2IVVO
7 -
3Rafi90
6 -
4Rubel
6 -
5Paprock
3
-
-
Aktualne posty
-
Przez Paprock · Napisano
Tak naprawdę to ja stoję okoniem do tego wszystkiego. Chcę to pokopawoć na spokojnie i głośno wyrażam swoje patenty. Ni mi oceniać, czy logiczne, czy dobre, czy zgodne. Tak to widzę na obecną chwilę i tyle. Czekam na jakieś mentorowe wsparcie od specjalistów oprogramowań i innych mentorów, jak Norcom, Izba Stcji Kontroli, Patronat/ITS. A może i samo ministerstwo coś, gdzieś rzeknie. Co do KPA, to już dawno zostało podniesione, że w sprawach czysto SKP nie ma on zastosowania. Co do tego terminu, Cezary zasiał niechcący wątpliwość od kiedu nowy cenik wchodzi, że po piętnastu dniach, z naciskiem na "po". A dlaczego poprawka jest do czternastogo dnia z naciskiem na "do". No ale w końcu się wyjaśniło. -
Przez Seba1979 · Napisano
Termin zaczynasz liczyć 5-tego. Zgodnie z KPA. -
Przez Paprock · Napisano
Jest już podobny temat. Ponad 100 stron zawiera. Nie ma potrzeby forum zaśmiecać. Władze proszę o usunięcie lub podpięcie do istniejących treści -
Przez doxa · Napisano
Jestem ciekaw ile "bonusowych " SKP będzie przestrzegało cennika ,przy niektórych BTD które tym razem MIS ujęło to w cenniku !? Tadeusz -
Przez viproom · Napisano
To że wezmę opłatę za badanie dodatkowe-pokolizyjne czyli niech już będzie 143+149+96 nie wyznaczę NTBT bo to jest badanie dodatkowe.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 920
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Hubert94