vwmumins Napisano 18 Marzec 2015 Napisano 18 Marzec 2015 Multicar dmc 3950t, zarejestrowany w 2012 chyba 30 lipiec. Przyjechał na badanie okresowe, tylna oś nie mieści się na urządzeniu rolkowym. Opisz szczegółowo czynności wstępne, opisz badanie hamulca postojowego i roboczego. Układ hydrauliczny, wspomagany podcisnieniowo. Egzamin zdany w całości Cytuj
adam1501 Napisano 18 Marzec 2015 Napisano 18 Marzec 2015 Zapodaj dla potomnych cóżeś namalował że zdałeś. Gratuluję. Cytuj
vwmumins Napisano 18 Marzec 2015 Autor Napisano 18 Marzec 2015 A no juz maluję Wykonujemy badanie okresowe pkt od 1-10 załącznika 1 dział 1 , tutaj wymieniłem co czyli identyfikacyja hamulce..... itp na tym koniec, Napisałem, że auto ma konstrukcje tylnej osi nie mieszczącą się na rolkach wiec badamy hamulce opóżnieniomierzem, i tutaj wszystkie warunki badania nim przepisałem swoimi słowami z rozporządzenia łącznie z podaniem wskażników, ledwo starczyło mi czasu ale się udało To była jedna z najprostszych opisówek jaką można chyba trafić powodzenia dla innych Cytuj
eborg Napisano 19 Marzec 2015 Napisano 19 Marzec 2015 To była jedna z najprostszych opisówek .... jak już się zda! Gratulacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi