adam1501 Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Koledzy potrzebuję wyniki badań układu hamulcowego wykonane dla jednego pojazdu na trzech przyrządach. Rolki, opóźnieniomierz, płyty. Jeżeli jest ktoś w stanie przesłać mi wyniki lub protokoły pomiarowe wraz z opisem pojazdu (marka, model, masy) będę bardzo wdzięczny. Materiały potrzebne do pracy magisterskiej. Cytuj
Jacdiag Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 dla jednego pojazdu na trzech przyrządach. wygląda to na zadanie dla "krążownika" bo która SKP ma jednocześnie rolki i płyty a praktycznie to potrzeba: auto - 1 szt materiały promocyjne np - wg uznania (wiedza kosztuje) przed wjazdem na SKP - rozmowa z UDS o celu wizyty Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
eborg Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 potrzebuję wyniki badań układu hamulcowego Rzeczywiście Jacdiag ma rację: bo która SKP ma jednocześnie rolki i płyty - bez sensu.Robiłem pracę inżynierską, ale były to pomiary na jednym urządzeniu - na płytach Maha. Było to dawno i dotyczyło to jednego pojazdu, z różnymi rozwiązaniami ukł. hamulcowych. Temat dotyczył "kurdupla" - tam były dwa rodzaje ham. Tzn. różna średnica cylinderków. Było to , naprawdę dawno. Rozumiem, że chodzi Ci Adaś , o pomiary z różnych źródeł ??? Technicznie jest to do rozwiązania - potrzeba tylko zaangarzowania iluś tam osób........ Cytuj
cortez76 Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Mogę Ci podpowiedzieć , że w Elblągu w JW mają płyty oraz rolki może oni pomogą. Cytuj
adam1501 Napisano 26 Marzec 2015 Autor Napisano 26 Marzec 2015 materiały promocyjne Tego dostatek, jak trzeba nawet kurierem lub na konto która SKP ma jednocześnie rolki i płyty Sama w sobie pewnie żadna, natomiast bywają warsztaty,które posiadają na wyposażeniu płyty a na SKP rolki. Rozumiem, że chodzi Ci Adaś , o pomiary z różnych źródeł ??? Dokładnie tak. Mam nadzieję, że znajdę kilku chętnych i wspólnymi siłami przez ten rok nazbieram niezbędne dane. Cytuj
eborg Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 A swoją ścieżką : pozazdrościć ambicji - w pozytywnym tego słowa znaczeniu!!! Cytuj
adam1501 Napisano 26 Marzec 2015 Autor Napisano 26 Marzec 2015 Opóźnieniomierz i rolki mam w pracy więc sprawdzenie tymi przyrządami bez problemu, natomiast nie mam w okolicy płyt i tu jest problem Cytuj
markes30 Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Jeśli masz możliwość przyjechania do woj Łódzkiego to mogę załatwić ci stanowisko płytowe Heki u kolegów w Tomaszowie Maz. lub w Walewicach k/Łowicza. Cytuj
adam1501 Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Koledzy, dziękuję za zaangażowanie. Skorygowałem z promotorem zagadnienie do rolek i opóźnieniomierza i tylko na tych dwóch urządzeniach dokonam analizy. Oczywiście jakby ktoś był w stanie podrzucić jakieś badanie przeprowadzone na płytach i np. na rolkach z podaniem danych pojazdu (technicznych oczywiście), to nadal jestem zainteresowany, ponieważ płyty są dopuszczone na SKP to warto byłoby o nich wspomnieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi