magentis2 Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Samochód sprowadzony ze szwecji,saab 900 w dowodzie rej vin posiada 14 znaków,tz-17 znaków,na nadwoziu też 17,rok prod.1988.Jak do tego podejść? Cytuj
aboz Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Jeśli numer 14 znakowy jest zgodny z 17 znakowym, to wpisałbym pełny numer z informacją w zaświadczeniu, że taki został odczytany z nadwozia i TZ. Tak zrobiłem ostatnio przy przyczepce lekkiej z Niewiadowa (ustalenie danych) i przeszło bez problemów. Cytuj
pentagram Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Szwedzi tak mają, że wpisują 14-sto cyfrowy nr. nadwozia - wpisz pełny VIN i będzie OK. Cytuj
darkdog Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 wpisz pełny VIN i będzie OK. dokładnie ja już tak parę razy robiłem i wpisywałem że nr.vin.odczytałem z natury. Cytuj
pentagram Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Magistraty wiedzą, że w szwedzkich DR wpisywane są niepełne nr. VIN. Cytuj
aboz Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Nigdy nie zaszkodzi wpisać odpowiedniej uwagi w zaświadczeniu Cytuj
Paprock Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 A mnie napadło ostatnio i do podobnych spraw zapodaję wydruk foto i zwrotów, sapnięć, cofnięć, odesłań z WK nie ma. Taki niby załącznik do zaświadczenia. (Można rechotać ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi