gubik Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam. Proszę o pomoc w odnalezieniu tabliczki identyfikacyjnej motocykla Hondy CB 600 Hornet z 2007roku. Na główce ramy z prawej jest nr ramy VIN . Obejrzałem wszystkie dostępne miejsca ramy, w których mogłaby się znajdować tabliczka i nic . W zeszłym roku została sprowadzona z zagranicy ale nie mam dostępu do DIPu. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 http://forum.norcom.pl/viewtopic.php?t=12479&highlight=600 A może zginęła Cytuj
gubik Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Napisano 13 Kwiecień 2015 Też mi się tak wydaje, ale wolę się upewnić . Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 Do poczytania http://forum.scigacz.pl/about12628-0-asc-0.html Cytuj
gubik Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Napisano 13 Kwiecień 2015 Taki to nasz kraj (odnośnie artykułu) , a wracając do tematu klient ,kiedy usłyszał , że dostanie zaświadczenie z przeprowadzonego badania z wynikiem negatywnym za brak t.z. stwierdził, że on nie zapłaci za badanie. Poprzedni diagnosta jakoś wziął na klatę to badanie (stwierdzenie klienta) . Powiedział że wystąpi z wnioskiem u ukaranie mnie do kierownictwa sieci założył kask i odjechał. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 Poprzedni diagnosta jakoś wziął na klatę to badanie (stwierdzenie klienta) Szkoda że nie powiedział za ile. Cytuj
Qnick Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 Powiedział że wystąpi z wnioskiem u ukaranie mnie do kierownictwa sieci założył kask i odjechał. Się nie przejmuj niech pisze. A swoją drogą trza było wypisać negatyw jak się rzucał i pobrać kasę za badanie. I może pisać gdzie chce a najlepiej wniosek do starosty o tabliczkę zastępczą Pozdrowienia ze śląska dla ziomka z Puław Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 Tym się nie pochwalił Powinien tyle,żeby starczyło na kaucję Cytuj
gubik Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Napisano 13 Kwiecień 2015 Niestety, po identyfikacji odstąpiłem od dalszych czynności sprawdzających , gdyż powiedział że nie zapłaci i już. [ Dodano: 13-04-2015, 10:44 ] Dzięki za pocieszenie, ale nerwy i humor zepsuty pozostał. Cytuj
abcs Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 po identyfikacji odstąpiłem od dalszych czynności sprawdzających , gdyż powiedział że nie zapłaci i już. Trzeba było nie oddawać DR. A wtedy niech sobie jedzie.... Cytuj
Qnick Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 nerwy i humor zepsuty pozostał. Wyluzuj jeszcze nie jednego "orła" trafisz co "wie lepiej" Ja osobiście kocham takich przynajmniej jest się z czego pośmiać Ostatnio miałem handlarza co chciał robić OBT bez tablic rej. i zrobiłem bo przecież chciał a że dostał N to już inna bajka. Dostał kod 0.1 a) - UI na kwit i odnośnik słowny do Dz.U. 996 celem rozszyfrowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi