Adam Bala Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Witam Właśnie zakupiłem auto z "przeglądem" i zastanawiam się czy nie będę miał kłopotów przy rejestracji pojazdu. Jakoś mi to umkło przy przeglądaniu dokumentów. Co radzicie?? Adam Bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 no nie wiem,luty i 31 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Zawsze można zadzwonić na stację SK/010 i zapytać skąd taka pomyłka. W każdym razie badanie i tak już nieważne, więc trzeba zrobić kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 najpierw jedż zrobić przegląd,następnie przerejestruj auto i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek1 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 31,02..... szkoda że nie 32.05.. ogólnie badanie i tak już nie ważne ale może być przedmiotem dochodzenia jak taka data znalazła się w DR. Najlepiej byłoby zatelefoniować do SKP która robiła to badanie i wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Podejrzewam, że powinno być 31.01 - patrząc na termin poprzedniego badania. Może diagnosta myślał już o lutym, a był jeszcze styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 od wujka googla ... SK/010 OKRĘGOWA Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z . 40-833 Katowice, ul. Obroki 140 tel. (32) 358-76-57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Może diagnosta myślał już o lutym, a był jeszcze styczeń. Jeśli to stacja całodobowa i pisał to o północy to musiał mu luty wskoczyć w trakcie,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddaro Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 nie jedżcie już tak po chłopakach , pewnie pomylił miesiące, też kiedyś datownik żle przestawiłem i nabiłem date 41,05,2015, ale klijent zauważył zanim wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Jest coś takiego jak historiapojazdu.gov.pl. Tam można sprawdzić czy to tylko pomyłka przy wpisywaniu do dowodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Tam można sprawdzić czy badanie w ogóle widnieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi