ddaro Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 witam jest tak:auto sprowadzone z zagranicy, tam było skradzione i przebite nr, po odzyskaniu zaiksowali nr vin który był fałszywy i pod nim nabito taki jak był orginalny, jak to potraktowac u nas? myśle że powinien u nas zostać nabity zgodnie z decyzją wk, nasz nr. dobrze myśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Jeżeli są na to dokumenty, że tak postąpiono za granicą to powinieneś uznać ten numer za właściwy. U nas po kradzieży czy sfałszowaniu nadawany jest inny numer a za granicą, zapewne powraca się do numeru pierwotnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Jeżeli są na to dokumenty, że tak postąpiono za granicą to powinieneś uznać ten numer za właściwy Dokładnie tak zrobiłem w podobnym przypadku,,, za granicą, zapewne powraca się do numeru pierwotnego. Nie wiem czy pierwotny, ale na pewno 17 znaków,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddaro Napisano 14 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2015 wyglądało że powrócono do pierwotnego,w briefie była adnotacja o ponownym nabiciu nr tylko nabity był na zywcem wspawanym kawałku nadwozia, dlatego odesłałem go żeby chłopcy na oskp zadecydowali co dalej, bo tak jak było to wykonane to wieczne auto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi