Norbert Jezierski Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Jakie pozycje książkowe (wydawnictwa elektroniczne, Dz.U. itp.) - w myśl obowiązujących w Polsce przepisów - muszą być na wyposażeniu SKP badających pojazdy przystosowane do przewozu towarów niebezpiecznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Znam tylko kilku naprawdę dobrych fachowców z zakresu ADR. Sam kiedyś liznąłem temat i powiedziałem, że nie wchodzę bo i tak mam już za dużą głowę ciągłym aktualizowaniem przepisów dot. stacji i transportu drogowego i auditu wewnętrznego ISO. Jak chcesz dam ci namiar na kogoś dobrego, bo sam nie mam pojęcia. Chociaż myślę, że koledzy z okręgówek będący jednocześnie doradcami ADR mają tu szerokie pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi