Matiasq Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 pytanie do doświadczonych kolegów:) Ma przyjechać ciągnik marki sam na badanie narazie widziałem tylko DR i już mnie zmartwił f1=f2=1500 a g = 1480 ??jak to możliwe?? taki pojazd badamy normalnie jak ciągnik czyli po 93 roku powinien posiadać kabine, szybe przednia wycieraczki itd czy dla sama to nie obowiązuje ?? Cytuj
mirek.g Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 czy dla sama to nie obowiązuje Obowiązuje,decyduje data pierwszej rejestracji. Cytuj
Psuj Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 f1=f2=1500 a g = 1480 ??jak to możliwe?? Niemożliwe - powinno być najmniej 75 kg różnicy... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Matiasq Napisano 14 Lipiec 2015 Autor Napisano 14 Lipiec 2015 wysłałem klienta na okregówke gdzie mu tego sama robili i oni nie widzą żadnego problemu:) klient chce żeby wszytko było legalne. Co mu poradzić i czy wogule czepiać się tego tematu. Cytuj
ketiw38 Napisano 15 Lipiec 2015 Napisano 15 Lipiec 2015 Ma przyjechać ciągnik marki sam na badanie narazie widziałem tylko DR i już mnie zmartwiłf1=f2=1500 a g = 1480 ??jak to możliwe?? wysłałem klienta na okregówke gdzie mu tego sama robili i oni nie widzą żadnego problemu:) No to w czym problem? klient chce żeby wszytko było legalne. Chyba nie za bardzo.............. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi