Paprock Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 Dzień dobry. Pewnie gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie temacik jak zgłaszać urządzenia do TDT. Stacja pokupiła, otrzymalą w spadku pistolet wiadomo że do pompowania kół oraz analizator wraz z caluśką stosowną dokumentacją (część tej od pistoletu w załączniku jako wyjaśnioną ciekawostkę zapodaję). I teraz poprosiłbym uprzejmie Szacowne Grono Bywalców krok po kroczku tak o co w zgłaszaniu kaman... Mają w firmie coś co chcieliby, aby stanowiło wyposażenie kontrolno - pomiarowe oficjalnie i po legalu. Dziękuję. Cytuj
adam1501 Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 Ano trza zapodać pismo do TDT, że się nabyło stosowne materklasy, podając ich numery, roki produkcji... , coby w swej łaskawości zechcieli nawiedzić stosowną Stację, celem dokonania dodatkowego protokołu z oględzin i badań SKP. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 coby w swej łaskawości zechcieli nawiedzić stosowną Stację, celem dokonania dodatkowego protokołu z oględzin i badań SKP. Niekoniecznie, u mnie potwierdzili tylko zmianę telefonicznie,,, Wzór Psuja masz tu w 8 poście ,,, http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=4944&postdays=0&postorder=asc&highlight=zg%B3oszenie++tdt&start=15 Cytuj
darkdog Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 Niekoniecznie, u mnie potwierdzili tylko zmianę telefonicznie a my jak zgłaszaliśmy 2-gi analizator na wyposażenie to niestety pan TDT przyjechał na odbiór Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 Ano trza zapodać pismo do TDT, ........celem dokonania dodatkowego protokołu z oględzin i badań SKP. może nie badania SKP ,a zgłoszonych przyrządów. Panowie przyjechali ,wypisali dodatkowy protokół-o ile mnie pamięć nie myli -darmowo Cytuj
romcio Napisano 30 Kwiecień 2015 Napisano 30 Kwiecień 2015 Tak jak koledzy podali: po zgłoszeniu telefonicznym i pisemnym (wymiana analizatora) do Wa-wy oraz SWEGO STAROSTWA, mogliśmy już korzystać z nowego (legalizowany) a stary można zdać. TDT w najbliższym dogodnym czasie osobiście wypełnia dokumenty na stacji i składacie podpisy- bez opłat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi