IVVO Napisano 16 Maj 2015 Napisano 16 Maj 2015 Na TZ jest tylko VIN oraz homologacja na D, NL, IT - brak nacisków, zespołu, DMC Cytuj
IVVO Napisano 16 Maj 2015 Autor Napisano 16 Maj 2015 Tabliczka jest w miejscu przewidzianym przez producenta - co na nie powinno byc to wiadomo ale tego nie ma - możne jakaś zatępcza 143_partner2vu-pol-ed02-2007.pdf Cytuj
Psuj Napisano 16 Maj 2015 Napisano 16 Maj 2015 To znaczy, że to nie jest TZ To znaczy, że to jest tabliczka drugiego (lub trzeciego) etapu Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
ketiw38 Napisano 16 Maj 2015 Napisano 16 Maj 2015 (..)to jest tabliczka drugiego (lub trzeciego) etapu Czy ty przypadkiem nie insynuujesz, żw IVVO nie umie znaleźć TZ Cytuj
Paprock Napisano 16 Maj 2015 Napisano 16 Maj 2015 A ta tabliczka nie powinna na prawym słupku być, gdzieś na dole, albo w okolicy rygla zamka drzwi. Ja bym wziął miernik do lakieru. Cytuj
Psuj Napisano 16 Maj 2015 Napisano 16 Maj 2015 Czy ty przypadkiem nie insynuujesz, żw IVVO nie umie znaleźć TZ Nie. Insynuuję, że Ty możesz się mylić Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
danielg539 Napisano 17 Maj 2015 Napisano 17 Maj 2015 Na TZ jest tylko VIN oraz homologacja na D, NL, IT - brak nacisków, zespołu, DMC Tabliczka wygląda na oryginalną a skoro jest na niej homo na D, NL, IT to może jest ona zgodna z przepisami obowiązującymi w tych krajach. Zgadzam się z Psuj, że może ona pochodzić z któregoś etapu homologacji, tylko dlaczego usunięto tę z pierwszego etapu? Cytuj
Lukasz0417 Napisano 17 Maj 2015 Napisano 17 Maj 2015 Wprawdzie Berlingo II, ale TZ jest na podłużnicy (słabo widoczna), a na wzmocnieniu bocznym z prawej strony jest tabliczka, ale nie znamionowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi