Darek :-) Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Odebrałem dzisiaj pocztę i dostałem od kilku znajomych ostrzeżenie . Pod żadnym pozorem nie otwieraj e-mila pt. BIBLIA. Kasuje twardy dysk. Darek Cytuj
08/15 Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Spokojnie. Wiadomość, która otrzymałeś to jeden z wielu łańcuszków krążących po sieci. Taki wirus nie istnieje. Tego rodzaje akcje wysyłania fałszywych informacji służy jedynie temu by nasza skrzynka odbiorcza puchła od niepotrzebnego spamu. Czasami też ktoś do takiej wiadomości dołącza jakiegoś adawara lub innego śmiecia. Jednym słowem tego typu maile ładować należy do kosza i nie rozsyłać ich dalej. PS. Takie informacje prosimy umieszczać w dziale Komputery -> Oprogramowanie Pozdrawiam Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Na przyszłość - warto odwiedzić stronę MKS'a: http://www.mks.com.pl/baza.html?show=listBytype&typ=falszywka Twój przypadek (lub bardzo podobny) opisany jest tutaj: http://www.mks.com.pl/baza.html?show=description&id=2692 Cytuj
Darek :-) Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 No cóż znowu mnie przerobili na szare mydło Darek Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 No cóż znowu mnie przerobili na szare mydło Młodość ma swoje przywileje My - stare wygi - nie damy tak łatwo nabić się w butelkę Cytuj
Darek :-) Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 No poczytałem trochę o wirusach i już się nie dam zrobić w jajo. Z drugiej strony różnie to bywa, wolę na zimne dmuchać.Pocieszam się tylko tym,że wszyscy co mi przysłali ostrzeżenie też się dali nabić w butelkę. Darek Cytuj
berecik Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 To teraz będzie "łańcuszek" czyli jak zarobić kase przez internet... lub wiadomośći c CIA lub FBI z groźnym wirusem w załączniku (Sober) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi