Fredek Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 J.w gdzie ma vin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Co prawda w F 430 raz spotkałem pod prawym fotelem jak w Palio/Sienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredek Napisano 24 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Paprock dowiedz mi się gdzie ma ten , to przyjadę do ciebie na ten "ślunsk" i postawie Ci brona bo fajny z ciebie gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Tam kurde było ciemno i ciasno jak w pi... no mniejsza z tym w czym. Ledwie żem się dopatrzył naciętej wykładziny. Czarny dywan, czarna skóra nic nie widać. Fiat ma stałe ze cztery miejsca i wątpię aby coś pozmieniał. Od tyłu, od oparcia pod prawym fotelem trza dobrze szukać. A dopowiem jeszcze, że tabliczka znamionowa między zawiasami prawych drzwi była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchu Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Tak na marginesie- CZARNE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Trza kopać za prawym fotelem na ścianie grodziowej. Albo klasycznie w przestrzeni bagażowej na przegrodzie czołowej. Tak mi w serwisach głowę zmyli. Ja miałem klasyka Made in Europa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSPOL Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 VIN prawdopodobnie podłoga za prawym fotelem. Tabliczka prawy słupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 No takiego właśnie miałem. A w tym F 458 Italia serwisy mówią, aby za oparciem prawego fotela na dole ściany grodziowej z latarką poszperać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi