Psuj Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 Czy ktoś z Was się orientuje może, czy jest inna firma, niż InterAutoTechnika, obsługująca sprzęt Nussbauma? W tej firmie niestety nie można się doprosić, żeby wzięli od nas pieniądze. Wciskamy im, a oni nie chcą. Ogólnie - nie możemy się doprosić serwisu do ścieżki. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
biker100 Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 Ogólnie - nie możemy się doprosić serwisu do ścieżki. Ogólnie to od "markes30 - 17-10-2006, 08:57 Do wad lini Nussbaum dodam lecący w h**ja serwis. Przez telefon podalismy im błąd wyświetlany na tablicy wyników (1942) odp. "oni muszą sprawdzić bo tak przez telefon to on nie wie". Przyjechał wymienił bezpiecznik za 10 gr i skasował za serwis! Naciągaja na maxa." http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/printview.php?t=493&start=15 Sprawdź tu: http://www.skservice.pl/serwis-urzadzen Przedstawiciel na lubuskie: 667 662 335 Cytuj
DARIO64 Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 Podpytaj u źródła http://www.nussbaum-group.de/polnisch/ Cytuj
markes30 Napisano 2 Lipiec 2015 Napisano 2 Lipiec 2015 Dzwoń do dyrektora nich ogarnie towarzystwo. Wyposażenie Stacji Kontroli Pojazdów: Janusz Świerczewski - Dyrektor d/s handlowych tel. 0 601 802 670 , janusz.swierczewski@inter-auto-technika.com.pl Adam Zalewski - V-ce Prezes Firmy tel. 0 601 802 671 , adam.zalewski@inter-auto-technika.com.pl Monika Bartnicka - Dział Sprzedaży tel. 0 609 412 114, 0 601 705 480, monika.bartnicka@inter-auto-technika.com.pl Cytuj
Psuj Napisano 2 Lipiec 2015 Autor Napisano 2 Lipiec 2015 Sprawdź tu: Dzięki. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi