kierowca222 Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 Witam. Niedługo wybieram się po odbiór stałego dowodu rejestracyjnego, gdyż czasowe pozwolenie powoli kończy swą ważność. Lecz mam pewien problem. Wiem, że trzeba mieć ze sobą pozwolenie czasowe, ważne OC do wglądu oraz dokument tożsamości, ale czy trzeba mieć potwierdzenie opłaty dokonanej w Starostwie? Bo jak na złość, najprawdopodobniej je zgubiłem.. Mogą jakoś u siebie sprawdzić, że dokonałem tej opłaty czy będzie trzeba dokonać jej jeszcze raz? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 27 Lipiec 2015 Share Napisano 27 Lipiec 2015 Idź bez stresu czy będzie trzeba dokonać jej jeszcze raz?nie będzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 27 Lipiec 2015 Share Napisano 27 Lipiec 2015 Idź bez stresu Łatwo Ci mówić, gdyby się nie stresował, spytałby przez telefon,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 27 Lipiec 2015 Share Napisano 27 Lipiec 2015 Zapewne w aktach sprawy jest odnotowane, że opłata została dokonana lub jest tam ksero dowodu wpłaty. A nawet jeśli nie, to jest to do sprawdzenia, więc nie masz się czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi