Demart Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Witam jak w temacie gdzie szukać Vinu i tabliczki. Wstępnie szukałem i nie znalazłem. Jeden Vin jest na podszybiu na blaszce. Klient ma przyjechać za 2h. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crackers Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 passport z 1997 niby ma mieć na przegrodzie czołowej z lewej strony,i na podszybiu z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demart Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 passport z 1997 niby ma mieć na przegrodzie czołowej z lewej strony,i na podszybiu z lewej strony Szukałem i tam nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 A to nie jest amerykaniec? Jeśli tak to TZ może być na drzwiach kierowcy, a VIN tylko na podszybiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demart Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 Z tego co klient mówi to amerykaniec. Sprowadzony z Szwecji. Czyli że wybitego nie będzie? Rozumiem że trzeba uznać ten z blaszki z podszybia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Możesz jeszcze zobaczyć na ramie przy tylnym prawym kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 podszybie przednie lewa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demart Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 Ok. Sprawdzę jak przyjedzie. Jeszcze go nie ma. Dzięki. [ Dodano: 25-08-2015, 12:42 ] Klient był wczoraj. Niestety vinu nie znalazłem tabliczkę tylko coś w tym stylu co poniżej. była to zwykła naklejka na papierze nie laminowana tylko zwykły papier. Czy można uznać coś takiego jako tabliczkę? Dodam że nie było na niej vinu, ale był obok na drugiej z kodem kreskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 No klasyczna amerykańska tabliczka. Jak to bez VIN-u jak z VIN-em. Za dobrze nie widzę, ale... 3C7KS29C... DAIMLER CHRYSLER CORPORATION DATE OF MFD: 8 - 05 TYPE: TRUCK Nosz jest wszystko i po dekoderach nie trza latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demart Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 To nie jest ta. Tą wkleiłem tylko dla przykładu na tamtej nie było tego paska kodu i vinu. Vin i pasek był na drugiej obok. Na tamtej były tylko masy i wyglądało to podobnie do tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 No widzisz co ja nie trybię. Nie doczytam, nie zastanowię się, a klepię... Trza było tamtej foty zapodać, a nie... Ale tak-tak, wiem-wiem, przeczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demart Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 Trza było tamtej foty zapodać, a nie... Ale tak-tak, wiem-wiem, przeczytałem. Foty tamtej nie mam, klient nerwus czepiał się czego szukam,teksty typu: jak było zarejestrowane w Szwecji to jest ok. i pojechał nie dał obejrzeć dokładnie, a co dopiero foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi