IVVO Napisano 17 Wrzesień 2015 Napisano 17 Wrzesień 2015 Tabliczki - 2 - jedna przy nr VIN na przegrodzie /metalowa/ - druga na lewych drzwiach /naklejka/ rocznik 2000 Cytuj
Psuj Napisano 17 Wrzesień 2015 Napisano 17 Wrzesień 2015 jedna przy nr VIN na przegrodzie /metalowa/ To nie jest tabliczka znamionowa. druga na lewych drzwiach /naklejka/ rocznik 2000 Też pudło. Wersja europejska (a ta tylko ma nabity vin) ma TZ na masce silnika po stronie pasażera. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Psuj Napisano 17 Wrzesień 2015 Napisano 17 Wrzesień 2015 O tak właśnie, znalazłem fotkę... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Paprock Napisano 17 Wrzesień 2015 Napisano 17 Wrzesień 2015 Potwierdzam. Tak to mniej więcej z bliska wygląda w wersji Made in PL: Cytuj
IVVO Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Napisano 18 Wrzesień 2015 Ten Mój z pierwszego postu nie miał TZ na masce oraz kodu za szybą - Dla tego go wrzuciłem - jako ciekawostkę - Jak na produkt Made in USA to i tak co najmniej o dwie możliwości sprawdzenia VIN za dużo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi