IVVO Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Tabliczki - 2 - jedna przy nr VIN na przegrodzie /metalowa/ - druga na lewych drzwiach /naklejka/ rocznik 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 jedna przy nr VIN na przegrodzie /metalowa/ To nie jest tabliczka znamionowa. druga na lewych drzwiach /naklejka/ rocznik 2000 Też pudło. Wersja europejska (a ta tylko ma nabity vin) ma TZ na masce silnika po stronie pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 O tak właśnie, znalazłem fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Potwierdzam. Tak to mniej więcej z bliska wygląda w wersji Made in PL: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Ten Mój z pierwszego postu nie miał TZ na masce oraz kodu za szybą - Dla tego go wrzuciłem - jako ciekawostkę - Jak na produkt Made in USA to i tak co najmniej o dwie możliwości sprawdzenia VIN za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi