Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tabliczki - 2 - jedna przy nr VIN na przegrodzie /metalowa/ - druga na lewych drzwiach /naklejka/ rocznik 2000

WP_20150917_002.jpg.672c6630923cc771ac1f313b83f1f89c.jpg

WP_20150917_001.jpg.92775da018b0a6319fafe010ecd29c6e.jpg

Napisano
jedna przy nr VIN na przegrodzie /metalowa/

To nie jest tabliczka znamionowa.

druga na lewych drzwiach /naklejka/ rocznik 2000

Też pudło. Wersja europejska (a ta tylko ma nabity vin) ma TZ na masce silnika po stronie pasażera.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

O tak właśnie, znalazłem fotkę...

20150916_092421.jpg.3a7b608a97f27bf2a31d1b47ee749468.jpg

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Potwierdzam.

Tak to mniej więcej z bliska wygląda w wersji Made in PL:

5ae1a7034e83d_PTParapet.jpg.41b9a025d9ca94488dddd63fbbd8c96b.jpg

5ae1a7035d7e1_PTHomolewysupek.jpg.2bb74de03673adc08339977cb26c7c5f.jpg

Napisano

Ten Mój z pierwszego postu nie miał TZ na masce oraz kodu za szybą - Dla tego go wrzuciłem - jako ciekawostkę - Jak na produkt Made in USA to i tak co najmniej o dwie możliwości sprawdzenia VIN za dużo :D