markes30 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 W odpowiedzi na prośbę kolegi rzakol-a zamieszczam w pliku załącznika biznes plan SKP. Jest to fragment mojej pracy dyplomowej (6mieś potu i łez) i jestem właścicielam praw autorskich to tego tekstu. W ramach promocji forum wszyscy użytkownicy mają mój BP za darmo ( w biurze doradczym ok 2tyś zł) a szczególnie aktywni mogą liczyć na moją pomoc merytoryczną. ( to jest dopiero promocja forum ) Uwagi : Od czasu powstania tego BP zmieniło się kilka przepisów (cennik , wymogi SKP itd) , oprocentowanie kredytów a przede wszystkim nie ma rozszerzeń SKP podstawowych. Trzeba potraktować ten BP jako szablon wstawiając w niego nowe dane . Ps Jeśli ktoś szuka wspólnika do powstającej lub działającej SKP polecam swoją osobę, na szali kładę: 1. 10 letnie doświadczenie w kierowaniu SKP 2. Wyższe wykształcenie kierunkowe ( 2 fakultety) 3. Pełne uprawnienia 4. Oczywiście wkład finansowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi