wlodas Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Panowie ! czy widział ,słyszał lub zna ktoś z was diagfnoste.... KOBIETE !? a może ktoś zna małzenstwo diagnostów ?? (oczywiście płci odmiennej ) [/b] Cytuj
Tomek D Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 W mojej miejscowości jest stacja na której pracują dwie diagnostki. Cytuj
wlodas Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 A wiesz coś o ich kierunku wykształcenia (byly w szkole samochodowej)? miały praktyke mechanika samochodowego? wiesz coś o tym? a moze sie kontaktujecie w sprawach zawodowych lub prywatnych? Cytuj
wald Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Panowie ! czy widział ,słyszał lub zna ktoś z was diagfnoste.... KOBIETE !? a może ktoś zna małzenstwo diagnostów ?? (oczywiście płci odmiennej ) [/b] Bardzo interesujacy temat.... mam niestety same córki . Cytuj
andy68 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 zdiagnostami dziewczynami się nie spotkałem ale za to są w ITD i policji Cytuj
wlodas Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 Bardzo interesujacy temat.... mam niestety same córki Nooo !! gosciu to zabieraj sie za kształcenie córek na diagnostów .... do ladnych ,miłych kobiet bedzie kolejka zmotoryzowanych !! jeden tylko warunek Ty musisz być szefuniem tej stacji i kasować kasiorke za BTP I żyć nie umierać.!! [ Dodano: 30-11-2005, 18:16 ] zdiagnostami dziewczynami się nie spotkałem ale za to są w ITD i policji I często - gęsto dość przystojne ! Cytuj
tutus Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Jak chodziłem na kurs diagnostów to poznałem taką jedną panią diagnostke- przyszłą... Zdała egzamin bez jednego błędu,a jak z nią rozmawiałem to pompe disla rozebrała mi na części pierwsze. Po prostu zaimponowała mi Cytuj
markes30 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Co tam kobieta diagnosta kobieta nadzorująca stacje w wieku 22lat to jest problem ( a może pryjemność ) taką mam od miesiąca nie wiem czy jak przyjedzie na kontrolę to wyciągać Dz U czy od razu na kawę. Cytuj
wald Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Nooo !! gosciu to zabieraj sie za kształcenie córek na diagnostów .... Niestety..... wybrały podobny choć inny kierunek transportu ( Akademia Morska ) Cytuj
tutus Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Nie mart się !!! ja mam szefową firmy- to jest coś. Częsie całą firmą i nieźle to wychodzi Babka jak się patrzy i mamy niezły status na rynku samochodowym!!! Cytuj
arek1962 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Jeżeli ubierałby się jak dziewczyny na myjni samochodowej, to prawdopodobnie wykończyłyby konkurencje w ciagu tygodnia, ja bym sie z tym pomysłem ta nie spieszył. Cytuj
Psuj Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 nie wiem czy jak przyjedzie na kontrolę to wyciągać Dz U czy od razu na kawę. faaaaajnieeeeeeeee masz... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Tomek D Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 A wiesz coś o ich kierunku wykształcenia (byly w szkole samochodowej)? miały praktyke mechanika samochodowego? Na ten temat szkoda gadać, wszyscy zastanawiają się jak otrzymały uprawnienia Cytuj
OLEK Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 W Poznaniu i Swarzędzu występują pary małżeńskie jako czynni diagności i zarazem właściciele stacji,radzą sobie Cytuj
Psuj Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 A co wy chcecie od kobitek, ja tam nie mam nic przeciwko żeby mi diagnostka zrobiła "przegląd" Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
abc Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Panowie, coś mi tu śmierdzi dyskryminacją Wiecej szacunku dla płci pięknej, bez uprzedeń. O fachowości świadczą czyny a nie płeć. Ciekawe, czy do Pań "diagnostek" przyjeżdża więcej panów czy pań Cytuj
gladki Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 W końcu jest rónouprawnienie,to dlaczego pani w krótkiej mini ma niewjechać na rolki czy szarpaki(i tu widok może być ciekawy ) Cytuj
kontroler2 Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Są kobiety, które leżą i pachną i są takie z papierosem w zębach na traktorze. Kobieta -diagnosta po kilku latach pracy przy dźwignieniowym podnośniku hydraulicznym może nieźle mieć wyrobiony biceps. Z taką śmiało na piwo. Cytuj
jaka Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 W Polsce niesłyszałem o kobiecie "diagnostce", ale w Niemczech to normalka. Cytuj
gladki Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 W Polsce niesłyszałem o kobiecie "diagnostce", ale w Niemczech to normalka. jaka-przyjedż do Poznania,napewno coś znajdziemy Cytuj
jaka Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 To może jakaś impreza integracyjna?Chętnie bym się zintegrował z p. "diagnostką" Cytuj
Psuj Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Zademonstrował byś jak się poprawnie aplikuje sondę do analizy spalin ??? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
jaka Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Na taki imprezy to bez "drzewa" się jeżdzi Cytuj
gladki Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 a co zony na to żona wie ze jestes na kultaralnym spotkaniu w gronie jeszcze kulturalniejszych panów którzy debatuja jak poprawić sytuację komunikacji w Polsce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi