Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Diagnosta - KOBIETA !?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie ! czy widział ,słyszał lub zna ktoś z was diagfnoste.... KOBIETE !? a może ktoś zna małzenstwo diagnostów ?? (oczywiście płci odmiennej ) :D [/b]

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• gladki

5

• jaka

4

• wlodas

3

• wald

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

W mojej miejscowości jest stacja na której pracują dwie diagnostki.

Napisano

A wiesz coś o ich kierunku wykształcenia (byly w szkole samochodowej)? miały praktyke mechanika samochodowego? wiesz coś o tym? a moze sie kontaktujecie w sprawach zawodowych lub prywatnych? ;)

Napisano
Panowie ! czy widział ,słyszał lub zna ktoś z was diagfnoste.... KOBIETE !? a może ktoś zna małzenstwo diagnostów ?? (oczywiście płci odmiennej ) :D [/b]

Bardzo interesujacy temat.... mam niestety same córki .

Napisano

zdiagnostami dziewczynami się nie spotkałem ale za to są w ITD i policji

:|

Napisano
Bardzo interesujacy temat.... mam niestety same córki

Nooo !! gosciu to zabieraj sie za kształcenie córek na diagnostów .... do ladnych ,miłych kobiet bedzie kolejka zmotoryzowanych !! jeden tylko warunek Ty musisz być szefuniem tej stacji i kasować kasiorke za BTP :lol: I żyć nie umierać.!!

[ Dodano: 30-11-2005, 18:16 ]

zdiagnostami dziewczynami się nie spotkałem ale za to są w ITD i policji

I często - gęsto dość przystojne ! ;)

Napisano

Jak chodziłem na kurs diagnostów to poznałem taką jedną panią diagnostke- przyszłą... Zdała egzamin bez jednego błędu,a jak z nią rozmawiałem to pompe disla rozebrała mi na części pierwsze. Po prostu zaimponowała mi :)

Napisano

Co tam kobieta diagnosta kobieta nadzorująca stacje w wieku 22lat to jest problem ( a może pryjemność ;) ) taką mam od miesiąca nie wiem czy jak przyjedzie na kontrolę to wyciągać Dz U czy od razu na kawę.

Napisano
Nooo !! gosciu to zabieraj sie za kształcenie córek na diagnostów ....

Niestety..... wybrały podobny choć inny kierunek transportu :) ( Akademia Morska )

Napisano

Nie mart się !!! ja mam szefową firmy- to jest coś. Częsie całą firmą i nieźle to wychodzi :) Babka jak się patrzy i mamy niezły status na rynku samochodowym!!!

Napisano

Jeżeli ubierałby się jak dziewczyny na myjni samochodowej, to prawdopodobnie wykończyłyby konkurencje w ciagu tygodnia, ja bym sie z tym pomysłem ta nie spieszył.

Napisano
nie wiem czy jak przyjedzie na kontrolę to wyciągać Dz U czy od razu na kawę.

faaaaajnieeeeeeeee masz...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
A wiesz coś o ich kierunku wykształcenia (byly w szkole samochodowej)? miały praktyke mechanika samochodowego?

Na ten temat szkoda gadać, wszyscy zastanawiają się jak otrzymały uprawnienia :evil:

Napisano

W Poznaniu i Swarzędzu występują pary małżeńskie jako czynni diagności i zarazem właściciele stacji,radzą sobie :lol:

Napisano

A co wy chcecie od kobitek, ja tam nie mam nic przeciwko żeby mi diagnostka zrobiła "przegląd"

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Panowie, coś mi tu śmierdzi dyskryminacją ;)

Wiecej szacunku dla płci pięknej, bez uprzedeń.

O fachowości świadczą czyny a nie płeć.

Ciekawe, czy do Pań "diagnostek" przyjeżdża więcej panów czy pań :?:

Napisano

W końcu jest rónouprawnienie,to dlaczego pani w krótkiej mini ma niewjechać na rolki czy szarpaki(i tu widok może być ciekawy ) :mrgreen:

Napisano

Są kobiety, które leżą i pachną i są takie z papierosem w zębach na traktorze.

Kobieta -diagnosta po kilku latach pracy przy dźwignieniowym podnośniku hydraulicznym może nieźle mieć wyrobiony biceps. Z taką śmiało na piwo.

Napisano

W Polsce niesłyszałem o kobiecie "diagnostce", ale w Niemczech to normalka.

Napisano
W Polsce niesłyszałem o kobiecie "diagnostce", ale w Niemczech to normalka.

jaka-przyjedż do Poznania,napewno coś znajdziemy :lol:;)

Napisano

To może jakaś impreza integracyjna?Chętnie bym się zintegrował z p. "diagnostką" ;)

Napisano

Zademonstrował byś jak się poprawnie aplikuje sondę do analizy spalin ??? :mrgreen:

Napisano
a co zony na to

żona wie ze jestes na kultaralnym spotkaniu w gronie jeszcze kulturalniejszych panów którzy debatuja jak poprawić sytuację komunikacji w Polsce ;)