Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

WARUNKI TECHNICZNE DLA POJAZDÓW DZ.U. NR 32.262 UJEDNOLICONY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ja Wam będę mówił. Sami wjecie ile serca trzeba było włożyć by ujednolicić w sposób czytelny wszystkie te załączniki tabeleryczne i obrazki ze wzorami.

Najdłużej trwało nie układanie na stronie tabelki co przewidziałem tylko załącznika nr 10, który to na ekranie wyświetlał "większe równe" a po wydruku drukowało koronę z pałacem.

Ale jest udało się. Niedługo po ostatnich korektach graficznych do Waszej dyspozycji przekazuje myślę wiaryodny tekst w wersji ujednoliconej

ROZPORZĄDZENIE

MINISTRA INFRASTRUKTURY1) 2)

z dnia 31 grudnia 2002 r.

w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia

(Dz. U. z 2003r. Nr 32, poz. 262 z późn. zm.)

JUŻ NIE DŁUGO ŻYCZĘ MIŁEJ LEKTURY WERSJI UJEDNOLICONEJ ZE WSZYSTKIMI ZMIANAMI. WERSJA TA JEST PRZYGOTOWANA DO NANOSZENIA NOWYCH ZMIAN W RAZIE ICH UKAZANIA.

ZGODNIE Z OBIETNICĄ ZAPOWIADANA NIESPODZIANKA ZOSTAŁA ZREALIZOWANA (TERAZ TYLKO ADMIN ZABEZPIECZY TEKST I GOTOWE). :D:lol::)

NORCOM_Dz.U.2003.32.262_ujednolicony_2005_11_30.pdf [PDF, 470 kB]

UWAGA!!!

WKRADŁ SIĘ BŁĄD NA STRONIE 10. TUTAJ JEST STRONA 10 DO PODMIANY.

Dz. U. NR 32, poz.262_str10.rar

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano

Chyba jednak trzeba się będzie zrzucić na bambosze pod usb nie tylko dla szefunia ale i dla Bogusia :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Poszły konie po betonie - link jest i poniżej, i powyżej :D

http://www.norcom.com.pl/download/stacja2000/prawo/NORCOM_Dz.U.2003.32.262_ujednolicony_2005_11_30.pdf [PDF, 470 kB]

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

I jeszcze jedne podziekowania - w imieniu własnym i kolegów

Napisano

Serdeczne podziękowania i dużo zdrowia w dalszej pracy

Napisano

Dziękuje bardzo, przynajmniej czuje że moje wypociny się przydają. :lol:

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

Napisano

Hmmmmmmmmmmmmmm ....

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano
Dziękuje bardzo, przynajmniej czuje że moje wypociny się przydają. :lol:

Wypociny ????? więcej takich wypocin :)

Napisano

Super!!!Wielkie dzięki.A swoją drogą takie małe pytanko. Kiedy Pan śpi?

Napisano

wielkie dzięki B. Mackowski za dobrą robotę - tekst jednolity to podatawa, jeszcze raz dzięki

Napisano
Kiedy Pan śpi?

To pytanie zadaje mi mama, żona, kierownik, współpracownicy a teraz ja sam sobie je zadaje. Tylko dzieci go nie zadają bo się przyzwyczaiły, ale zmienię to.

Macie rację zdrowie i rodzinka najważniejsze. :lol:

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski