Skocz do zawartości

Określenie wyniku badania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

czy w przypadku badania dodatkowego (bez okresowego) Taxi czy L, okreslamy wynik badania w zaswiadczeniu w pozycji 1-2 czy oba podpunkty skreślamy?

Napisano

Określasz.Przeczytaj objaśnienia do zaświadczenia.

Napisano

dzieki, no własnie tak teraz czytałem te objasnienia, a gdzieś czytałem na forum że skreslam oba, i nie byłem pewny

Napisano

A egzamin kiedy masz?

Z jakich materiałów się uczysz? Bo kiedyś faktycznie się skreślało...

Napisano

egzamin w srode, generalnie vademecum z Transbudu, i forum. zmyliło mnie to że czytajac posty przewijało mi się że sie skreśla sie oba a wyznacza tylko w przypadku OBT, natomiast teraz czytam objasnienia i jest napisane że zawsze okresla sie wynik badania, z wyłaczenie wykonania czynnosci typu wykonanie tabl. znamionowej... teraz wiem ze skreslało się jakis czas temu. generalnie wszystko sie miesza...

Napisano
generalnie wszystko sie miesza

Czytaj przepisy ze zrozumieniem, w razie wątpliwości zadaj pytanie tutaj na forum - na pewno dostaniesz odpowiedź, która rozwieje wszelkie wątpliwości. VADEMECUM potraktuj z "przymrużeniem oka" :)

Napisano

tzn. vademecum to nic innego jak ustawy żywcem zerznięte, plus pytania testowe i opisowe, generalnie nic poza suchymi ustawami, gdybym o tym wiedział ze to tak wyglada miał bym w kieszeni 100zł więcej :) plus tego jest taki ze wszystkio jest w jednym miejscu

Napisano

I to VADEMECUM przyda Ci się później w pracy w celu szybkiego poszukania przepisu. :ok

Napisano
VADEMECUM przyda Ci się później w pracy w celu szybkiego poszukania przepisu.
byłbym ostrożny z takimi podpowiedziami...
Napisano
miał bym w kieszeni 100zł więcej

Jak zdasz wszystko za pierwszym razem (czego Ci życzę) zwróci Ci się jeszcze więcej :)

Napisano

I to VADEMECUM przyda Ci się później w pracy w celu szybkiego poszukania przepisu

Co najwyżej przez 2-3 miesiące i to pod warunkiem, że teraz ma najnowsze wydanie bo potem to już przepisy staną się nieaktualne :?