Norbert Jezierski Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Tradycyjnie - statystyki forum ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
kowal Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Co konkurs to lepsze nagrody - tylko pomyśleć co będzie w 3 ,4 lub 5 edycji Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 ogólnie tendencja wzrostowa Zaryzykuje twierdzenie, że silnie wzrostowa ... Co konkurs to lepsze nagrody - tylko pomyśleć co będzie w 3 ,4 lub 5 edycji Może samochód jakowyś ? ? Co o tym sądzicie ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
kowal Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Tak właśnie myślałem ,tylko musimy sprawdzić upodobania naszych kolegów , trzeba wkleić jakąś małą ankiete - twoja ulubiona marka pojazdu Cytuj
andy68 Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Może samochód jakowyś ? ? Laughing WinkCo o tym sądzicie ? jak najbardziej. Cytuj
Psuj Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74374254 Myślę, że ferrari każdego zadowoli ... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 Myślę, że ferrari każdego zadowoli ... Niewykluczone, że tak zrobimy ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
pablo Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 Ostatni kupiłem taki fajny sterowany na radio. Cytuj
adas Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 I wówczas będzie to coraz częstrzy widok na naszych drogach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi