IVVO Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego najlepszego dla Naszych kobiet - z życia prywatnego i zawodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Przyłączam się, Wszystkiego Naj.. dla wszystkich Dziewczyn,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosma Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Drogie Panie, z okazji Dnia Kobiet życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 Kiedyś na akademii recytowałem taki wierszyk - musiałem zrobić nie złą retrospekcję aby go sobie przypomnieć: Idzie starszy pan wąsaty, niesie w ręku bukiet kwiatów Student biegnie z drugiej strony, ma wiązankę róż czerwonych. A tam dalej chłopców dwóch niesie dwie gałązki bzu. Co to? Co się dzisiaj dzieje? przez ulice, przez aleje tłum się toczy roześmiany... W rękach róże, tulipany i narcyzy, i żonkile. Tyle barw i kwiatów tyle! Tu różowo, tam błękitnie! Czy ulica cała kwitnie? A wtem Jaś przypomniał sobie: „Przecież to dziś Święto Kobiet! Święto Kobiet... Wiem, co zrobię: kupię wonnych fiołków pęczek i siostrzyczce swojej wręczę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego naj..................................... dla wszystkich naszych pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Święto kobiet i święto mężczyzn Obchodzimy ku chwale ojczyzny Jeden dzień kobiet, cały rok mężczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Dziękuję. Ciasteczko w trakcie tworzenia. To bardzo miłe, ze pamiętacie. Wywołaliście do tablicy... a jako dyżurna powiem tak- - Mój miły i mój kochany, ja bym bardzo chciała, byś ty stał się teraz bardzo znany. Dużo pracuj w dzień i w nocy. Ja udzielę ci pomocy. Będę sprzątać i gotować, garnitury twe szykować. Ty się tylko staraj w pracy, by pieniędzy nam do kasy przybyło coś niecoś. Mąż posłuszny swojej żonie, codziennie piąta pięć rozpoczynał już swój dzień. Był sumienny i rzetelny, nie zrażał go trud piekielny. Co dzień chudł i chudł i chudł lecz pieniędzy było w bród. Żona dzień w dzień na zakupach zamartwiała bardzo się: czy zielony ten kapelusz, szybko się nie znudzi jej? Czy buty z wężowej skórki będą jej pasować do lamparciej kurtki? Gdy zmęczona wracała z miasta na wrażliwych nogach, to nie miała już siły obiadu gotować. W domu coraz bardziej meble kurz porastał. Za dnia w domu żony nigdy nikt nie zastał. Manicure, pedicure, trwała ondulacja. Maseczki z ogórków i kompresy z ciasta. Długie te wizyty w gabinetach SPA ale co tam, niech mężulek piękną żonkę ma! - Po tylu zabiegach bardzo się znużyłam. Och, myślę że na kawior i szampana wielce zasłużyłam. Potem mały pokerek i w kasynach gry. A wieczorem ze znajomymi na dancing -raz, dwa, trzy! Tymczasem mąż po północy ukończywszy pracę po przyjściu do domu zastał pustą tacę. Głodny i obolały postanowił zasnąć. Jednak wróciła jego żona: promienista, gorąca, na harce gotowa. Przytula się do męża, namiętnie całuje, lecz on sił już nie ma i nie reaguje. Usnął. I tak ciągle, rok cały, drugi, trzeci, piąty. Żona rozradowana, mąż smutny i wątły. Żona na Karaibach tańczy ugi ? bugi a mąż w pocie czoła ciągle spłaca długi. http://sciaga.pl/tekst/84961-85-satyra_na_kobiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego najjjjjjjj dla naszych Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Ciasteczko w trakcie tworzenia To już na te kompresy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Ciasteczko do kawusi , a nie na twarz. Tymczasem kawiorek... Oj tam.. żartuję, a przyroda się budzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 To bardzo miłe, ze pamiętacie. jak mamy takiego rodzynka w naszym samczym gronie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Dużo uśmiechu na twarzy nie tylko w tym dniu ale przez cały rok dla wszystkich Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego najlepszego z okazji święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eborg Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Ja też dorzucam kwiatek dla naszych PAŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Za zdrowie pań, za zdrowie, szampana pijmy aż do dna, panowie! Za zdrowie pań, za zdrowie, jedyny toast, który niechaj wiecznie trwa. ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 i oby nie jeden za dużo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Nie chciałam być monotematyczna -życzę Wam Panowie bynajmniej tańców na miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olga Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Dziękuję Wam za wszystkie życzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz0417 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMG1 Napisano 9 Marzec 2016 Share Napisano 9 Marzec 2016 Wszystkiego naj.., naj.., naj... Spóźnione , ale szczere - z przyczyn technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 9 Marzec 2016 Share Napisano 9 Marzec 2016 Spóźnione , ale szczere - z przyczyn technicznych. Spóźnione, czy szczere ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMG1 Napisano 10 Marzec 2016 Share Napisano 10 Marzec 2016 technicznie, miałem dozór i nie mogłem pisać, czepiasz się. -masz na Dzień Chłopa (mężczyzny) i się odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi