IVVO Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego najlepszego dla Naszych kobiet - z życia prywatnego i zawodowego Cytuj
JANUSZ60 Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Przyłączam się, Wszystkiego Naj.. dla wszystkich Dziewczyn,,, Cytuj
kosma Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Drogie Panie, z okazji Dnia Kobiet życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń. Cytuj
IVVO Napisano 8 Marzec 2016 Autor Napisano 8 Marzec 2016 Kiedyś na akademii recytowałem taki wierszyk - musiałem zrobić nie złą retrospekcję aby go sobie przypomnieć: Idzie starszy pan wąsaty, niesie w ręku bukiet kwiatów Student biegnie z drugiej strony, ma wiązankę róż czerwonych. A tam dalej chłopców dwóch niesie dwie gałązki bzu. Co to? Co się dzisiaj dzieje? przez ulice, przez aleje tłum się toczy roześmiany... W rękach róże, tulipany i narcyzy, i żonkile. Tyle barw i kwiatów tyle! Tu różowo, tam błękitnie! Czy ulica cała kwitnie? A wtem Jaś przypomniał sobie: „Przecież to dziś Święto Kobiet! Święto Kobiet... Wiem, co zrobię: kupię wonnych fiołków pęczek i siostrzyczce swojej wręczę" Cytuj
kowal Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego naj..................................... dla wszystkich naszych pań Cytuj
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Święto kobiet i święto mężczyzn Obchodzimy ku chwale ojczyzny Jeden dzień kobiet, cały rok mężczyzny. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
JANUSZ60 Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Ciasteczko w trakcie tworzenia To już na te kompresy ? Cytuj
kowal Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 To bardzo miłe, ze pamiętacie. jak mamy takiego rodzynka w naszym samczym gronie............ Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Dużo uśmiechu na twarzy nie tylko w tym dniu ale przez cały rok dla wszystkich Pań Cytuj
grzegorz70 Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkiego najlepszego z okazji święta. Cytuj
markes30 Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Za zdrowie pań, za zdrowie, szampana pijmy aż do dna, panowie! Za zdrowie pań, za zdrowie, jedyny toast, który niechaj wiecznie trwa. ...... Cytuj
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 i oby nie jeden za dużo ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Olga Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 Dziękuję Wam za wszystkie życzenia. Pozdrawiam Cytuj
DMG1 Napisano 9 Marzec 2016 Napisano 9 Marzec 2016 Wszystkiego naj.., naj.., naj... Spóźnione , ale szczere - z przyczyn technicznych. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 9 Marzec 2016 Napisano 9 Marzec 2016 Spóźnione , ale szczere - z przyczyn technicznych. Spóźnione, czy szczere ? Cytuj
DMG1 Napisano 10 Marzec 2016 Napisano 10 Marzec 2016 technicznie, miałem dozór i nie mogłem pisać, czepiasz się. -masz na Dzień Chłopa (mężczyzny) i się odpuść. Cytuj
DARIO64 Napisano 10 Marzec 2016 Napisano 10 Marzec 2016 czepiasz się. Czepiaki to specjalność tego forum . miałem dozór Żona czy teściowa ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi