Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy nr vin na "tablicy rozdzielczej pod szybą" jest wystarczający do identyfikacji. :?: Jaki bedzie wynik bt :/

Numer nie jest wybity na nadwoziu.(a skąd nam to wiedzieć).

Przypadkowo wyczytałem w Serwisie motoryzacyjnym.nr3/2016

Samochód produkowany w Hiszpanii na rynek europejski.

kadjar.thumb.jpg.ace64cc0a214435f8a6331f585b6bf31.jpg

Napisano

z tego co mi teraz świta to tylko poj.z ameryki były dopuszczone z takim vinem za szybą

Napisano

Gdzieś miałem pismo z ITS o sposobie oznakowań pojazdów, był tam też taki sposób oznaczenia pojazdów.

Napisano

Osobiście byłbym daleki od uznania za stuprocentową prawdę dziennikarskiej (kaczki) informacji.

Napisano
Nr.vin jest na ścianie grodziowej

Jak możesz to umieść na forum zdjęcie.

Który rocznik samochodu?

Napisano

S.K.P-POZNAŃ,

Na ścianie grodziowej w części śodkowej jest klapka,należy ją zdjąć i w głębi widać nr.vin pojazd rok prod.2016.

Napisano
byłbym daleki od uznania za stuprocentową prawdę dziennikarskiej informacji.

No i nie pierwszy raz przekonaliśmy sie ile jest warta informacja dziennikarska :?

jest klapka,należy ją zdjąć i w głębi widać nr.vin pojazd rok prod.2016.

:ok

Napisano
Na ścianie grodziowej w części śodkowej jest klapka,należy ją zdjąć i w głębi widać nr.vin pojazd rok prod.2016.

dokładnie tak dzisiaj rozmawiałem z serwisem i taką odpowiedź otrzymałem :)

Napisano

Do tego patrzeć trzeba trochę z ukosa, bo klapka jest trochę po lewej stronie a VIN bardziej na środku.

• 3 weeks later...
Napisano

Sprostowanie dziennikarskie :)

Czyżby po przeczytaniu forum? 8)

....."informacja o nabiciu nr.vin jest normalnie niedostępna dla diagnosty"...... :-P;)

vin.thumb.jpg.00ab97a0bb2d55a1ad124e60503fc554.jpg

Napisano

Sprostowanie dziennikarskie

Czyżby po przeczytaniu forum?

Pewnie tak i łyso się im trochę zrobiło ;)

Napisano
Pewnie tak i łyso się im trochę zrobiło
a kto jest wydawcom tego miesięcznika - poważna Jzba............................. :o:o