kaamil_ Napisano 13 Kwiecień 2016 Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Witam, podrzuci ktoś jakie były pytania na egzaminie teoretycznym w ostatnim czasie, dzisiaj i w zeszłym tygodniu? Przygotowuje się właśnie i przydałyby się nowe pytania, może któreś się powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamblonsky Napisano 13 Kwiecień 2016 Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Co do testu to bardzo dużo pytań jest zbliżonych do tych zawartych w Wademekum diagnosty. podstawa zdania testu to znajomość dzienników i rozporządzeń (umiejętność szukania w nich) co do pytań opisowych to masz prawie wszystkie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil_ Napisano 14 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Dzięki, właśnie uczę się testów z vademecum. A opisówki cały czas się powtarzają? Czy zdarzają się jakieś nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 14 Kwiecień 2016 Share Napisano 14 Kwiecień 2016 A opisówki cały czas się powtarzają? Czy zdarzają się jakieś nowe? Czasami się powtarzają lub są podobne, a czasami są nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamblonsky Napisano 14 Kwiecień 2016 Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Opisówki sie powtarzają tylko różnią się szczegółami, czytaj te na forum mnie pomogło i w końcu zaliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil_ Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkol29 Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Mam pierwsze podejście na egzamin praktyczny z instalacji gazowej we Wrocławiu. Podeślijcie info n jak wygląda taki egzamin Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Podeślijcie info n jak wygląda taki egzamin Z góry dziękuje http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=17996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 21 Kwiecień 2016 Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Podeślijcie info n jak wygląda taki egzamin Są pytania na które musisz prawidłowo odpowiedzieć i zdać część praktyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
double-bart Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 byłem na egzaminie teoretycznym w kwietniu w weekend napisze conieco generalnie dużo jest pytań z książki tj. pisali koledzy wyżej, wydaje mi się również, że pytania są mniej podchwytliwe jak w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi