k_wojtek_k Napisano 18 Kwiecień 2016 Napisano 18 Kwiecień 2016 Witam, czy jest ktoś w stanie polecić jakiś ośrodek szkoleniowy w województwie Lubelskim (najlepiej Lublin lub jego okolice), z którym miał styczność, bądź brał udział w kursie na diagnostę i jest w stanie podzielić się swoimi doświadczeniami? Pozdrawiam Cytuj
danielg539 Napisano 19 Kwiecień 2016 Napisano 19 Kwiecień 2016 ZDZ trąci komuną - nie polecam, Centrum szkolenia Transportowców wydaje się być nieco lepsze. Jeżeli wybierzesz którąś z lubelskich firm, to i tak najprawdopodobniej szkolenie będą prowadziły te same osoby - czyli jego poziom będzie taki sam. O jakości szkoleń organizowanych przez firmy przyjezdne nie posiadam informacji. Cytuj
Qnick Napisano 20 Kwiecień 2016 Napisano 20 Kwiecień 2016 ZDZ trąci komuną - nie polecam, Robiłem tam i nie narzekałem swego czasu (10 lat temu) było najtaniej zdałem za drugim razem więc nie było tak źle. Choć sale szkoleniowe za piękne nie były ale za to praktyka na Nałęczowskiej w zajezdni była fajna (teraz chyba już tej zajezdni nie ma) . Cytuj
JANUSZ60 Napisano 20 Kwiecień 2016 Napisano 20 Kwiecień 2016 Robiłem tam i nie narzekałem Zdania zawsze będą różne, gdyż efekt końcowy to suma wysiłku nauczyciela i ucznia. zdałem za drugim razem Może po prostu jesteś zdolny, a takim wystarczy czasem wskazówka jak i czego się uczyć ? Cytuj
k_wojtek_k Napisano 20 Kwiecień 2016 Autor Napisano 20 Kwiecień 2016 A czy ktoś miał jakieś doświadczenia z SIMP-AUTOMEX? Z tego co widzę na ich stronie to prowadzą szkolenia w kilku województwach tylko trochę cena wyższa. Cytuj
k_wojtek_k Napisano 20 Kwiecień 2016 Autor Napisano 20 Kwiecień 2016 2600zł, ale to może standard, a tylko ja się nie orientuję. W ZDZ 1900zł więc się zastanawiam skąd ta różnica. Cytuj
danielg539 Napisano 20 Kwiecień 2016 Napisano 20 Kwiecień 2016 Firma przyjezdna musi wynająć sale wykładowe, zakwaterować wykładowcę itp. co generuje dodatkowe koszty. Cytuj
k_wojtek_k Napisano 21 Kwiecień 2016 Autor Napisano 21 Kwiecień 2016 Faktycznie, o tym nie pomyślałem. Cytuj
developmen Napisano 8 Luty 2017 Napisano 8 Luty 2017 Ja polecam ośrodek SYSTEM Wałbrzyska 14/16 02-739 Warszawa. Wszystkie egzaminy teoretyczne i praktyczne zdałem za pierwszym podejściem. Wykładowcy Pan Tadeusz i Pan Paweł prowadzą szkolenia bardzo profesjonalnie. Wielkie podziękowania dla nich. http://www.system-szkolenia.com/index.php/kontakt/ Cytuj
Mecher Napisano 8 Luty 2017 Napisano 8 Luty 2017 Jak widać i bez udziału rządu lubelskie do Warszawy doczepili Cytuj
ar Napisano 9 Luty 2017 Napisano 9 Luty 2017 Zdałem za 1 razem, a uczyłem się u Transportowców (wykładał p. W.). Najsłabszym ogniwem było szkolenie ADR polegające na przejrzeniu prezentacji jakiegoś innego pana. Pan W. jest w porządku - nawet teraz dzwonię do niego (sam nawet zachęca do tego). Cytuj
danielg539 Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 (wykładał p. W.). Ten Pan wykłada we wszystkich lubelskich ośrodkach szkolących i są to wykłady na dość wysokim poziomie. Cytuj
daroo Napisano 9 Marzec 2017 Napisano 9 Marzec 2017 Też polecam SYSTEM z Warszawy, mają profesjonalnie przygotowane i na bieżąco aktualizowane materiały, a zajęcia praktyczne prowadzi diagnosta z wieloletnim doświadczeniem Cytuj
Mecher Napisano 9 Marzec 2017 Napisano 9 Marzec 2017 Też polecam SYSTEM z Warszawy... Pytanie o Lublin a tu reklamują ośrodek z warszawki. To jak wam tak wykładali rozumienie pytań to raczej ten ośrodek nie ma się czym chwalić Cytuj
wolt Napisano 9 Marzec 2017 Napisano 9 Marzec 2017 A czy ktoś miał jakieś doświadczenia z SIMP-AUTOMEX? Z tego co widzę na ich stronie to prowadzą szkolenia w kilku województwach tylko trochę cena wyższa. Ja chodziłem na kurs z tej firmy w ubiegłym roku i bardzo polecam. Kurs trwał 8 tygodni (piątek ok 4h i sobota 8h) w każdą sobotę po szkoleniu teoretycznym były zajęcia praktyczne na stacji. Wszytko było przerobione teoretycznie i praktycznie, łącznie z ADR, Bus na 100, gaz. Cytuj
PTIM Napisano 30 Kwiecień 2019 Napisano 30 Kwiecień 2019 Opinia uczestnika szkolenia w SIMP-AUTOMEX https://moodle.simp.edu.pl/mod/forum/discuss.php?d=69 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi