kamilp173 Napisano 22 Kwiecień 2016 Napisano 22 Kwiecień 2016 Witam Szanownych kolegów, czy był któryś z was może ostatnio na egzaminie praktycznym na Myślwiskiej i pamięta jakie były pojazdy? Cytuj
adamblonsky Napisano 27 Kwiecień 2016 Napisano 27 Kwiecień 2016 Dzisiaj byłem na Myśliwskiej niestety troche sie spóźniłem i nie miałem czasu przyjżeć się autom, był adr auto na 100 no i fabia z gazem. Jako że mam nazwisko na jedną z pierwszych liter to to na biegu wszedłem i wylosowałem sprawdzenie instalacji gaz w skodzie fabi, wiele pytań o instalacje przewody, spr protokułu itp. egzaminator w porzo EGZAMIN ZDANY! Cytuj
marekmuza Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 Nie taki diabeł straszny>zdawałem w Luboniu ,na dodatek wylosowałem adr-a.Na pewno trzeba troche poczytac .Jak ktoś chce jakieś info to proszę dzwonic , w miare możlwości czasowych, chętnie podziele się , tel.602 64 00 84 Pozdróweczko Cytuj
markes30 Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 Pisz tutaj jakie miałeś pytania i co odpowiedziałeś. Będzie dla potomnych. Cytuj
Mecher Napisano 4 Czerwiec 2016 Napisano 4 Czerwiec 2016 Luboń ... Wielki jest koło Kraka o innym nie wiem Cytuj
JANUSZ60 Napisano 4 Czerwiec 2016 Napisano 4 Czerwiec 2016 Jest kilka, w tym niewielki koło Poznania,,, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi