Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Teoretyczny Kraków 14 09 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Egzaminy poprawkowe dziś o 13.30 Z ADR były nowe pytania których nie można było zrozumieć a co dopiero odpowiedzieć . Bardzo trudne , te z Vademecum się nie sprawdziły . Opisowe było łatwiejsze: pojazd o dmc do 15T na badanie techniczne z pojemnikiem ascenizacyjnym o ciśnieniu bodajże 3atm . Podałem wymagane dokumenty (dowód , protokół i decyzje TDT oraz cały zakres normalnego badania technicznego i na końcu zaświadczenie z przeprowadzonego badania . Egzamin zdany , został mi praktyczny .

Napisano

o co chodzi z tym protokołem i decyzją ??

3 atmosfery to ponad 0.5 bara czyli musi mieć protokół UDT na cysternę a to drugie po co ?

Napisano

Decyzja zezwala na eksploatacje urządzenia technicznego, natomiast protokół jest następstwem wykonanego sprawdzenia urządzenia technicznego.

Napisano

Natomiast jak wiemy decyzja nie musi być tożsama z protokołem pod względem np. nr, daty, itd

Napisano

Egzamin poprawka warszawa 28.08.2016r pytanie opisowe: opisz procedurę sprawdzenia ustawienia świateł oraz jak oznaczamy reflektor lewostronny, oraz opisz przygotowanie przed badaniem. Samochód osobowy 4 reflektory drogowe z czego 2 z mijania żarówki halogenowe.

Napisano

To w końcu Egzamin Kraków, czy Warszawa?

Poprawka egzaminu z Krakowa była w Warszawie? :razz:

Napisano

Wcześniej pytania w całym kraju, tego samego dnia, o tych samych godzinach były jednakowe.

Jeśli dalej tak jest, to dlaczego nie ? Skoro w badaniach o gazie, sami piszemy o hakach czy taxi ,a w temacie o skodzie piszemy o mercedesach i VW :razz:

W Warszawie o której godzinie ? Jeśli po południu, to czy nie było, Iż to z Holandii z gazem ?

Napisano
o co chodzi z tym protokołem i decyzją ??

3 atmosfery to ponad 0.5 bara czyli musi mieć protokół UDT na cysternę a to drugie po co ?

Wymagany protokół z TDT!

Udało się mi zaliczyć

Teraz praktyka 26.10 :)

Pozdrawiam