Krzysztof plus Napisano 14 Wrzesień 2016 Napisano 14 Wrzesień 2016 Egzaminy poprawkowe dziś o 13.30 Z ADR były nowe pytania których nie można było zrozumieć a co dopiero odpowiedzieć . Bardzo trudne , te z Vademecum się nie sprawdziły . Opisowe było łatwiejsze: pojazd o dmc do 15T na badanie techniczne z pojemnikiem ascenizacyjnym o ciśnieniu bodajże 3atm . Podałem wymagane dokumenty (dowód , protokół i decyzje TDT oraz cały zakres normalnego badania technicznego i na końcu zaświadczenie z przeprowadzonego badania . Egzamin zdany , został mi praktyczny . Cytuj
blakop Napisano 14 Wrzesień 2016 Napisano 14 Wrzesień 2016 Może spróbuj opisać to niezrozumiałe pytanie odnośnie ADR. Cytuj
Logen Napisano 20 Wrzesień 2016 Napisano 20 Wrzesień 2016 o co chodzi z tym protokołem i decyzją ?? 3 atmosfery to ponad 0.5 bara czyli musi mieć protokół UDT na cysternę a to drugie po co ? Cytuj
danielg539 Napisano 20 Wrzesień 2016 Napisano 20 Wrzesień 2016 Decyzja zezwala na eksploatacje urządzenia technicznego, natomiast protokół jest następstwem wykonanego sprawdzenia urządzenia technicznego. Cytuj
jaka Napisano 27 Wrzesień 2016 Napisano 27 Wrzesień 2016 Natomiast jak wiemy decyzja nie musi być tożsama z protokołem pod względem np. nr, daty, itd Cytuj
P Napisano 28 Wrzesień 2016 Napisano 28 Wrzesień 2016 Egzamin poprawka warszawa 28.08.2016r pytanie opisowe: opisz procedurę sprawdzenia ustawienia świateł oraz jak oznaczamy reflektor lewostronny, oraz opisz przygotowanie przed badaniem. Samochód osobowy 4 reflektory drogowe z czego 2 z mijania żarówki halogenowe. Cytuj
blakop Napisano 28 Wrzesień 2016 Napisano 28 Wrzesień 2016 To w końcu Egzamin Kraków, czy Warszawa? Poprawka egzaminu z Krakowa była w Warszawie? Cytuj
Mecher Napisano 29 Wrzesień 2016 Napisano 29 Wrzesień 2016 Wcześniej pytania w całym kraju, tego samego dnia, o tych samych godzinach były jednakowe. Jeśli dalej tak jest, to dlaczego nie ? Skoro w badaniach o gazie, sami piszemy o hakach czy taxi ,a w temacie o skodzie piszemy o mercedesach i VW W Warszawie o której godzinie ? Jeśli po południu, to czy nie było, Iż to z Holandii z gazem ? Cytuj
mateusz102 Napisano 30 Wrzesień 2016 Napisano 30 Wrzesień 2016 o co chodzi z tym protokołem i decyzją ?? 3 atmosfery to ponad 0.5 bara czyli musi mieć protokół UDT na cysternę a to drugie po co ? Wymagany protokół z TDT! Udało się mi zaliczyć Teraz praktyka 26.10 Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi