Darek :-) Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 E tam mu broda potrzebna. Na takiego mikołaja mogę czekać cały rok - może nawet nie mieć prezentów. Darek Cytuj
Tomek D Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 taki mikołaj zanim totrze do mnie może się znacznie postarzeć Cytuj
Psuj Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 mnie może się znacznie postarzeć i wyeksploatować Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
WOJT999 Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Napisano 13 Grudzień 2005 jak mieszkasz na ostatnim pietrze to dramat Cytuj
grzegorz70 Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 No, starał się bidny. Od jutra korytko dla żony do góry. Cytuj
spokojny Napisano 16 Grudzień 2011 Napisano 16 Grudzień 2011 albo sie xle poruszam albo same prehistoryczne posty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi