Prospector Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 http://pracawkrakowie.com.pl/details,11303518-lt.htmlZadzwoń też do Citroena Cytuj
blakop Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 Sorry, że pytam, ale dlaczego mając pełne uprawnienia szukasz pracy na PSKP, a nie na okręgówce też, których przecież obecnie więcej. Cytuj
aboz Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 dlaczego mając pełne uprawnienia szukasz pracy na PSKPPraca spokojniejsza i mniej tematów, na których może się powinąć noga. A zarobki porównywalne jeśli bierzemy pod uwagę rynek krakowski. Cytuj
blakop Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 Ale czy takie stacje powoli nie odchodzą do lamusa? Ile w KRK jest podstawowych w stosunku do okręgówek po obecnych zmianach prawa? Cytuj
Prospector Napisano 13 Październik 2016 Autor Napisano 13 Październik 2016 szukasz pracy na PSKP, a nie na okręgówce też, Praktykę mam na PSKP, dlatego łatwiej byłoby wtopić się w nowym miejscu pracy. Pracy na OSKP nie wykluczam, owszem nie zaznaczyłem że szukam, ale brak doświadczenia na okręgówce, nie przekona chyba przyszłego pracodawcy do zatrudnienia mnie. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 ale brak doświadczenia na okręgówce, nie przekona chyba przyszłego pracodawcy Pozory mylą.....Jeszcze możesz zaskoczyć niejednego z doświadczeniem..... Cytuj
Prospector Napisano 13 Październik 2016 Autor Napisano 13 Październik 2016 możesz zaskoczyć niejednego z doświadczeniem..... Znam takich z 40letnim.... Dlatego chcę się stąd uwolnić, uczyć się i zdobywać nowe doświadczenia. Cytuj
blakop Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 Ja myślę tak - jak masz na tyle ambicji i samozaparcia, że na tym forum drążysz tematy, to co najwyżej nie masz doświadczenia - predyspozycje do pracy na okręgówce masz wg mnie dużo większe niż nie jeden tam pracujący. Zastanów się, czy nie zmienić treści ogłoszenia ( a nasze dywagacje moderator usunie) - po prostu szukaj pracy na SKP. Nie ograniczaj się! Cytuj
Prospector Napisano 13 Październik 2016 Autor Napisano 13 Październik 2016 jak masz na tyle ambicji i samozaparcia Wydaję mi się że coś jeszcze zostało, że nie wszystko zostało wypalone... nie masz doświadczenia Na OSKP owszem nie mam. nie zmienić treści ogłoszenia Zrobiłem to, przed Twoim postem. po prostu szukaj pracy na SKP Właśnie to robię dywagacje moderator usunie Zatem moderatorze czyń swoją powinność. Cytuj
drogba Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 no w Krakowie to tak średnio żeby nie powiedzieć cienko z ofertami tak na pskp jak i oskp , dało się odczuć no i to skąpstwo , centusie Cytuj
aboz Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 drogba, zważaj na słowa Bo czytam i zapamiętuję co bardziej interesujące Cytuj
drogba Napisano 13 Październik 2016 Napisano 13 Październik 2016 sorki ale takie mam spostrzeżenia na gorąco , też jestem zdziwiony tą sytuacją Cytuj
Prospector Napisano 14 Październik 2016 Autor Napisano 14 Październik 2016 średnio żeby nie powiedzieć cienko z ofertami Powoli to odczuwam. A w Szczecinie jak tam ? Cytuj
Jacdiag Napisano 14 Październik 2016 Napisano 14 Październik 2016 A w Szczecinie ... brakuje motorniczych Cytuj
drogba Napisano 14 Październik 2016 Napisano 14 Październik 2016 A w Szczecinie jak tam ? póżno się obudziłeś bo oprócz pracy to jeszcze mieszkanie miałem na zbyciu , a tak na serio to diagności są poszukiwani Cytuj
blakop Napisano 14 Październik 2016 Napisano 14 Październik 2016 W wielu miastach brakuje pracowników komunikacji miejskiej. W Poznaniu jeśli ktoś chce być kierowcą autobusu np. to wystarczy, że spełnia wymagania - kurs cały i uprawnienia po zatrudnieniu organizuje i opłaca firma. Stąd myślę tak wiele Pań w tej branży obecnie widzimy również. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 16 Październik 2016 Napisano 16 Październik 2016 Stąd myślę tak wiele Pań w tej branży To już na zasadzie "gdzie diabeł nie może ?" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi