Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy określi mi ktoś podrodzaj pojazdu po VIN .VF1MAF4YE51583442 W dokumentach Francji jest furgon i problem w tym że ma Vat a w podrodzaj furgon serwis potwierdza że furgon

Napisano

Było już kilka razy rozbierane. Teraz linka nie wskażę, ale... Ale w dowodzie francuskim na bank ma ciut inaczej niż f u r g o n wpisane , co tłumaczy się na camionnette, a dalej to jak nic VAN ma być po naszemu, po polskiemu i tyle!!!

Każde włoskie / francuske f o u r g o n e na VANA robię.

t_furgon_van_200.gif

http://forum.osds.org.pl/viewtopic.php?p=9857#9857

Napisano
serwis potwierdza że furgon

Już parę razy było na temat ichniego "furżą"

MAF4YE

VAN

Napisano

Dzięki koledzy akurat kolega potrzebował ma problem bo zrobił vat 1a a w historii pojazdu widnieje jako FURGON .ale dzięki serdeczne POZDRAWIAM I MIŁEGO ŁYKENDU

Napisano
a w historii pojazdu widnieje jako FURGON

Bo najpierw się sprawdza (myśli) a potem robi. Jak wychodzi w historii furgon to niech najpierw klient prostuje a potem VAT :lol:

Napisano
ma problem bo zrobił vat 1a a w historii pojazdu widnieje jako FURGON
A jak myślisz powinien mieć :?:

Ja uważam, że tak :oops:

[ Dodano: 17-10-2016, 13:16 ]

PS W mojej wypowiedzi chodzi mi o problemy jakie ma diagnosta, a nie o wpis VAT

Napisano

aaa... idzie o wyraz "problem", że se kolega diagnosta kolegi z posta narobił kłopotu w sensie potwierdzasz ketiw38, że problem ma, a nie że furgon ma VAT-1a.

Kino! :evil::evil::evil:

Napisano

Proszę czytać ze zrozumieniem:

a nie że furgon ma VAT-1a.
ma problem bo zrobił vat 1a
Napisano

Nazywnictwo rodzaju nadwozia - WIELOZADANIOWY weszło od 17-11-1999r VAN od 11-01-2004r wszystko co było przed tymi datami było nazywane jako FURGON ZINTEGROWANY.