lukasz7871 Napisano 19 Październik 2016 Napisano 19 Październik 2016 8.00 multikar- pomiar opóźnienia hamowania. 13.30- czym dokonasz pomiaru geometrycznej osi jazdy, podaj definicje tej osi i warunki wstępne do pomiaru. Byłem o 13 i poległem w opisówce, definicja własna nie wystarczy, musi być ta z vademecum najwyraźniej. Cytuj
mlodydrifter Napisano 19 Październik 2016 Napisano 19 Październik 2016 Niestety też opisałem się dzisiaj i nic z tego,a nawet rysunek zrobiłem . Trzeba będzie znów próbować,może się w końcu uda tylko ostatni uparli się z tą geometria... Jakby nie mogli dać czegoś pewnego do zdania Cytuj
ksmoto Napisano 20 Październik 2016 Napisano 20 Październik 2016 Witam koledzy ja bylem wczoraj w lublinie i o13.30 i udalo mi sie zdac.jak to koledzy mowili to forum to kopalnia wiedzy trzeba tylko troche checi i szukac .zdacie napewno powodzenia ? Cytuj
kowal Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 Jakby nie mogli dać czegoś pewnego do zdania na tym to ma polegać - płacisz i płacisz ....................i na pewno kiedyś zdasz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi