olkazam33344 Napisano 30 Październik 2016 Napisano 30 Październik 2016 Sądzę że byłby ułatwieniem w obliczaniu np. wskaźnika hamowania. Można mieć ze sobą kalkulator? Cytuj
Paprock Napisano 30 Październik 2016 Napisano 30 Październik 2016 Można. Kalkulator można, ale nie ze ściągami fona. Nie słyszałem, aby zabraniali korzystania z kalkulatora. Cytuj
Mecher Napisano 30 Październik 2016 Napisano 30 Październik 2016 Na teoretycznym co chcesz obliczać ? Nie zauważyłem jeszcze pytania do którego byłyby potrzebne jakieś obliczenia. A przed praktycznym zawsze możesz zapytać egzaminatorów ... Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 30 Październik 2016 Napisano 30 Październik 2016 6. Podczas części teoretycznej (pisemnej) egzaminu kwalifikacyjnego komisja egzaminacyjna udostępnia uczestnikom egzaminu do wglądu dzienniki ustaw zawierające akty normatywne dotyczące tematyki egzaminu – po jednym komplecie dla każdej osoby uczestniczącej w egzaminie. § 8. 1. Podczas egzaminu kwalifikacyjnego nie dopuszcza się do korzystania z pomocy innych osób, urządzeń elektronicznych i środków łączności elektronicznej, posługiwania się materiałami pomocniczymi innymi niż określone w § 6 ust. 6 oraz pomagania innym uczestnikom egzaminu lub w inny sposób zakłócania przebiegu egzaminu. Cytuj
Paprock Napisano 30 Październik 2016 Napisano 30 Październik 2016 No to stosunek mocy do masy trza będzie w pamięci. Cytuj
Huti Napisano 13 Maj 2017 Napisano 13 Maj 2017 Na egzaminie zapytałem czy mogę wyjąć kalkulator, właśnie aby policzyć stosunek mocy do masy (nie chciałem się przypadkowo pomylić ze stresu), pozwolono mi bez żadnego problemu. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 13 Maj 2017 Napisano 13 Maj 2017 pozwolono mi bez żadnego problemu Podobnie jak w naszym zawodzie- czepiasz się pan...na innej SKP nie robili problemów Cytuj
k_wojtek_k Napisano 18 Maj 2017 Napisano 18 Maj 2017 Potwierdzam, wczoraj w Warszawie bez problemu można było korzystać z kalkulatora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi