krzysztofk89 Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Witam. Zwracam się do Was z prośbą o zrecenzowanie kilku samochodów jakie mam na oku. Jako, że mój staż motoryzacyjny to dopiero 3 lata, mogłem nie wychwycić pewnych wad, których chciał bym uniknąć jako przyszły użytkownik. Proszę tylko o pierwsze charakterystyczne (raczej negatywne) uwagi odnośnie danego pojazdu. A więc. - Chevrolet Cruze ( od roku 2011) -Opel Astra H -Subaru Outback III Zaznaczam, że szukam modeli z instalacją LPG tylko z polskiego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Z tych trzech Opel Astra, jednak nie wiem jak znosi gaz. Tak uważam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czmarek1 Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Jezeli Opel do wszystkie modele silnika , które nie są na bezpośrednim wtrysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 to nie wszystkie są miłe dla lpg,silniki: z16xep,z16xer,z18xer mają szklankową regulację luzu zaworowego,a tak poza tym co to jest za auto które nie ma wskażnika temperatury płynu,na Twoim miejscu poszukałbym raczej astry j z motorem 1,4 140km a14net z fabrycznym lpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi