krzysztofk89 Napisano 22 Listopad 2016 Napisano 22 Listopad 2016 Witam. Zwracam się do Was z prośbą o zrecenzowanie kilku samochodów jakie mam na oku. Jako, że mój staż motoryzacyjny to dopiero 3 lata, mogłem nie wychwycić pewnych wad, których chciał bym uniknąć jako przyszły użytkownik. Proszę tylko o pierwsze charakterystyczne (raczej negatywne) uwagi odnośnie danego pojazdu. A więc. - Chevrolet Cruze ( od roku 2011) -Opel Astra H -Subaru Outback III Zaznaczam, że szukam modeli z instalacją LPG tylko z polskiego salonu. Cytuj
Mecher Napisano 22 Listopad 2016 Napisano 22 Listopad 2016 Z tych trzech Opel Astra, jednak nie wiem jak znosi gaz. Tak uważam .... Cytuj
czmarek1 Napisano 22 Listopad 2016 Napisano 22 Listopad 2016 Jezeli Opel do wszystkie modele silnika , które nie są na bezpośrednim wtrysku. Cytuj
krzychu Napisano 22 Listopad 2016 Napisano 22 Listopad 2016 to nie wszystkie są miłe dla lpg,silniki: z16xep,z16xer,z18xer mają szklankową regulację luzu zaworowego,a tak poza tym co to jest za auto które nie ma wskażnika temperatury płynu,na Twoim miejscu poszukałbym raczej astry j z motorem 1,4 140km a14net z fabrycznym lpg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi