markes30 Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 gdzie kia ceres ma nr nadwozia pilne?!!!!!!!!!!!! Cytuj
WOJT999 Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 rama tyl strona prawa przy kole ''blizniakach" numer bardzo nie wyraznie bity Cytuj
abc Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 potwierdzam z tyłu ramy, prawa strona /strona pasażera/ kucnij koło koła i szukaj Cytuj
markes30 Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Znalazłem pod warstwą rdzy dzięki za wskazówki bo nie musiałem szczotką drucianą całej ramy szorować. Ps pamiętałem o punktach pomógł Cytuj
08/15 Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Już po ptakach widzę. Ale może na przyszłość: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=1700 W zakładce " General Information" poszczególnych modeli są rozrysowane miejsca gdzie kijanki mają umieszczone numery VIN. Cytuj
08/15 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Wybiersz po kolei język->Model->Rok produkcji->Silnik i w menu Groupe zaznaczasz "general information". Następnie po lewej stronie masz zakładkę "SHOP" Tam również odhaczasz" General Information" i gotowe. Cytuj
diagnosi Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Wybiersz po kolei język->Model->Rok produkcji->Silnik i w menu Groupe zaznaczasz "general information". Następnie po lewej stronie masz zakładkę "SHOP" Tam również odhaczasz" General Information" i gotowe. Nie mogę otworzyć tej strony może masz jakieś informacje na ten temat? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi