Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w związku z wyjazdem nie będę miał kiedy dlatego trochę wcześniej życzę wszystkim kolegom diagnostą zdrowych ,rodzinnych , relaksujących Świąt Bożego Narodzenia i Super udanego roku 2017.

Napisano

wielkie dzięki , również Spokojnych świąt, wszystkiego co najlepsze ::claus

Napisano

Panowie no to i ja podłączam się pod życzenia Wszystkiego Dobrego Spokojnych Świąt ::claus::hey

Napisano

Już niedługo nadejdą święta. Boże Narodzenie we wszystkich obudzi miłość i radość. Jest to czas rodzinny, pełen ciepła i życzliwości. Niech choinka błyszczy się i każdego urzeka, by kolędy towarzyszyły Wam od rana do nocy, niech sąsiedzi wiedzą, że jesteście najgłośniejsi. Błogosławionych i szczęśliwych Świąt!

Dla całego zacnego grona Wspaniałych Ludzi ::claus::hey

Napisano

Gwiazdka_316.jpg

Zdrowych i spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie . To jest najważniejsze, reszta to tylko dodatki... :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Wszystkim życzę zdrowych spokojnych rodzinnych świąt Bożego Narodzenia!

Napisano

" To właśnie tej nocy, gdy wiatr zimnym śniegiem dmucha

w serca złamane i smutne, cicha wstępuje otucha.

To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu już wieków,

pod dachem tkliwej kolędy, dobro się rodzi w człowieku".

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia

oraz pomyślności w Nowym Roku

dla całej społeczności Diagnostów

Napisano

Życzę Dużo Zdrowia oraz Wielu Przyjaciół; reszta jest do kupienia.

Napisano

Abyśmy tylko zdrowi byli,

i dużo miodu pili,

i ..... ,

i się dobrze bawili .

Napisano

Z okazji świąt życzę zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Wam baba nago tańczy :viva:

cały rok ::claus

Napisano
::claus::claus::claus::claus Zdrowia i wiele radości na Święta Bożego Narodzenia,oraz cały 2017 rok.
Napisano

Niech te święta spokój Wam przyniosą,

a radość chodzi za Wami krok w krok.

Niechaj dostarczą tyle optymizmu,

by starczyło na cały Nowy Rok

Napisano

Zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, spokoju w rodzinnym gronie i samych sukcesów w przyszłym roku.

Napisano

Serdecznych świąt otulonych

śniegiem i ciepłem rodzinnym

oraz wiele szczęścia w Nowym Roku