IVVO Napisano 30 Styczeń 2017 Napisano 30 Styczeń 2017 Jak w temacie - po aktualizacji do 10 nie mam korekty - jak włączyć- staram się pisać w miarę ortograficznie ale jakaś gafa zawsze się przytrafi Cytuj
Jacdiag Napisano 30 Styczeń 2017 Napisano 30 Styczeń 2017 http://www.pcworld.pl/porada/Windows.10.przewodnik.po.Ustawieniach,402602,2.html Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
IVVO Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Napisano 30 Styczeń 2017 Znalazłem w ustawieniach - pisownie - i mam włączonyą korektę - ale lipa - może trzeba mieć wgranego Office - ja mam Librę Office - może tutaj jest jakiś problem [ Dodano: 30-01-2017, 14:45 ] Znalazłem rozwiązanie problemu - trzeba kliknąć prawym myszy w pole tekstowe /w to w które wpisujemy post/- zobaczyć czy jest zaznaczony język polski oraz zaznaczyć "sprawdź pisownię w polach tekstowych" - wykorzystuje się wtedy sprawdzanie pisowni z modułu Google - tak jest w Chrome w Firefox-ie nie sprawdzałem - może się przydać Cytuj
Jacdiag Napisano 22 Kwiecień 2017 Napisano 22 Kwiecień 2017 zle to napissane podkreślenia widoczne do momentu wysłania posta tak to wygląda w FF Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi