JaroAnt966 Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 Panowie szukam pomocy 8 marca podchodzę do egzaminu 4 raz i został mi do zaliczenia tylko autobus na 100 zawsze mam z niego 60% lecz to mało chciałbym sie do tego przygotować na 100%gdzie mogę szukać materiałów a może ktoś ma jakieś skany czy inne materiały z tego działu bardzo proszę o pomoc mój adres jarekantoniuk@interia.pl Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 Potraktuj to jako test ćwiczeniowy. Znalazłem w swoim archiwum. (może zawierać błędy) Powodzenia na egzaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaroAnt966 Napisano 24 Luty 2017 Autor Share Napisano 24 Luty 2017 Grzegorz Łódź, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 dzieki No nie ma za co. Pobierz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaroAnt966 Napisano 24 Luty 2017 Autor Share Napisano 24 Luty 2017 Grzegorz Łódź, + poleciał dzięki wielkie w odpowiedziach nie ma błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 Dziękuję )Też z nich korzystałem przygotowując się na egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafiton Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 Grzegorz Łódź, Kolego potrzebuje materi z działu III i V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 z działu III i V A co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklosinski Napisano 25 Luty 2017 Share Napisano 25 Luty 2017 Witam serdecznie Jestem tu nowy i szukam wszelkich materiałów aby przygotować się do egzaminu Czy mółbyś mi podeslać te na autobus tempo 100 na email; jokerszkola@vp.pl Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 25 Luty 2017 Share Napisano 25 Luty 2017 Czy mółbyś mi podeslać te na autobus tempo 100 http://forum.osds.org.pl/viewtopic.php?p=10748#10748 (trzeba się zalogować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZslawZ Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 Musicie pamiętać, że od lipca jest jeszcze załącznik 7a do warunków technicznych z którego mogą być pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekr Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 Kolego radzę poczytać Regulamin EKG ONZ numer (chyba) 89 dotyczący ograniczników prędkości. Z tego co pamiętam były też z niego pytania. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi